Verdens dummeste holdkammerat: Får rødt kort for at slå sin medspiller


Advertisement

Randers kommende modstander i Europa League, Galatasaray, havde noget af en uheldig optakt, efter en af den tyrkiske storklubs spillere fik kort for at sin en af egne medspillere

Marcão måtte gå den lange tur mod omklædningsrummet efter at være blevet udvist for at slå en medspiller. Foto: Anadolu Agency/Getty Images
Marcão måtte gå den lange tur mod omklædningsrummet efter at være blevet udvist for at en medspiller. Foto: Anadolu Agency/Getty Images

Det hænder, at en fodboldspiller har svært ved at styre temperamentet og slår ud efter en modspiller, og dermed må tidligt i bad. Mere sjældent er det dog, at en fodboldspiller bliver udvist af dommeren for at sin egen medspiller.

Det skete dog mandag aften for Galatasaray-spiller Marcão, da det i anden halvleg i ligakampen mod Giresunspor slog klik for den brasilianske forsvarsspiller.

Helt skandaløst forsøger 25-årige Marcão først at nikke holdkammerat Kerem Akturkoglu en skalle og efterfølgende at sende et knytnæveslag lige i ansigtet på den 22-årige holdkammerat.

Det vides endnu ikke, hvad der gjorde brasilianske Marcão så sur på holdkammeraten. Galatasaray var ellers foran 2-0, da hændelsen skete, og desuden var storklubben en mand i overtal, da hjemmeholdet allerede havde fået et kort i første halvleg.

– Han vil undskylde til alle
Efter kampen manede Galatasaray-træner, Fatih Tarim, dog til besindighed, men træneren forventede også en undskyld fra Marcão.

– Marcão vil til at starte med undskylde til Kerem, holdet, fansene, tyrkisk fodbold og alle andre, sagde Fatih Tarim til klubbens hjemmeside efter kampen og fortsatte:

– Men lad os heller ikke dræbe ham, vi har set mange af den slags episoder andre steder, også her, og vi har fundet ud en løsning alle gange.

Træneren fortalte desuden, at klubben vil tale om, hvad konsekvensen for den brasilianske forsvarsspiller skal være.

Galatasaray, der i sidste uge købte danske Victor Nelsson i FCK, skal torsdag en tur til Randers, hvor den tyrkiske storklub skal møde Randers FC i det første opgør i den afgørende playoff-runde inden gruppespillet i Europa League.Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide