Hjem 112 To lastbiler i trafikuheld: Vej spærret

To lastbiler i trafikuheld: Vej spærret

af Extra Avisen

Der er ingen alvorlig personskade i forbindelse med trafikuheldet, men der venter et større oprydningsarbejde

Et trafikuheld, der involverer to lastbiler, fandt tirsdag eftermiddag sted på Rute 30 fra Billund mod Horsens mellem Ølholm og Uldum i Østjylland. Vejen er spærret som følge af uheldet.

Det fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jeppe Thranum til Ekstra Bladet.

– To lastbiler er kørt sammen, da den ene afviger fra sin vigepligt og vil krydse vejen. Han overser en lastbil, der kommer kørende af hovedvejen, og de kolliderer.

– Der er ingen personskade, men den lastbil, der kommer med fart på fra hovedvejen, bliver totalskadet, siger vagtchefen.

Uheldet skaber trafikale udfordringer, og politiet fortæller, at kørende på ruten godt kan forvente forlænget rejsetid. Ifølge Vejdirektoratet er rejsetiden i skrivende stund forlænget med 20 minutter.

– Der er lange udsigter, fordi det er to tunge køretøjer, der skal bjærges. Vi er til stede med indsatsleder, almindelig patruljevogn og en færdselspatrulje, som skal hjælpe med at dirigere trafikken, siger Jeppe Thranum.

Føreren af den lastbil, der blev totalskadet under uheldet, er kørt til et rutinetjek på hospitalet, men skaderne er angiveligt af mindre grad.

Oprydningsarbejdet forventes overstået omkring klokken 18.00, skriver Vejdirektoratet.

Østjyske Motorvej spærret
På E45 Østjyske Motorvej er der også spærret. Det skyldes et uheld fra Horsens mod Vejle ved Vejle N.

Politi og redningsmandskab er på stedet, hvor vejen forventes åbnet tidligst klokken 18.00.

Vejdirektoratet oplyser, at der er forlænget rejsetid på 20 minutter på ruten. Der forventes normal trafik først på aftenen.

Source link

Flere Artikler