Timm Vladimir og Katrine Engberg flytter fra hinanden


Advertisement

Timm Vladimir og Katrine Engberg er flyttet fra hinanden efter 13 års ægteskab.

Den 53-årige tv-vært har således skiftet adresse til Nørrebro, mens den 46-årige krimiforfatter bliver boende i familiens hjem i Østerbro.

Det bekræfter Timm Vladimir overfor Se&Hør.

Ægteparret har sammen sønnen Cassius på 12 år.

Det er dog ikke første gang, der angiveligt er knas i forholdet mellem Timm Vladimir og Katrine Engberg.

Tilbage i september 2016 offentliggjorde parret, at de skulle skilles.

Så galt nåede det dog ikke at gå, før tv-værten og krimiforfatteren fik reddet trådene ud og var under samme tag igen måneden efter.


Tv-vært Timm Vladimir og krimiforfatter Katrine Engberg har været gift i 13 år, men er nu flyttet fra hinanden. Her ses de til Zulu Awards tilbage i 2008.


Tv-vært Timm Vladimir og krimiforfatter Katrine Engberg har været gift i 13 år, men er nu flyttet fra hinanden. Her ses de til Zulu Awards tilbage i 2008.
Foto: Mogens Flindt

Vis mere

Efterfølgende fortalte Katrine Engberg, at bruddet dengang var hendes valg, fordi hun blev følelsesløs, da hun fik stress efter sin fars død.

»Jeg var fremmed overfor min mand og mit barn. Det eneste, jeg kunne finde på, var, at så måtte vi flytte fra hinanden. Jeg kunne ikke vende tilbage til vores liv. Jeg havde så meget vrede, som Timm ikke forstod, men som handlede om min far og ikke Timm,« forklarede Katrine Engberg dengang.

Hvor galt det står til mellem kendisparret denne gang har de ikke ønsket at uddybe.

Men da de skulle skilles i 2016, fortalte de, at de gjorde det som venner.

»Vi har nu bevist, at vi kan gå fra hinanden på en fin måde. Det var rart at opleve. Der er intet, jeg elsker mere end ham og vores søn. Men jeg kunne ikke mærke det,« forklarede krimiforfatteren.Source link

- Advertisement -