Hjem 112 Svensk politiker anholdt for brutalt drab og partering

Svensk politiker anholdt for brutalt drab og partering

af Extra Avisen

En brutal drabssag har rystet Sverige og nu er en lokalpolitiker anholdt

En brutal drabssag sender i disse øjeblikke chokbølger gennem Sverige.

Den anholdte er en lokalpolitiker i Nyköping for Sverigedemokraterna (SD), beretter flere svenske medier, herunder SVT og Aftonbladet.

Offeret er en mand på omkring 60 år, og der er blevet fundet ligdele tre steder i det centrale Stockholm i løbet af efteråret.

Politikeren nægter sig skyldig.

Fandt hoved i en pose
Drabsofferet er tidligere meldt savnet, og politiet formoder, at drabet er blevet begået i Nyköping mellem 8. og 16. september.

Det første fund af hans ligdele blev opdaget i september, da en dykker fra et firma, der renser affald fra Karlbergskanalen i Stockholm opdagede et hovedet i en skraldepose. Det skriver Aftonbladet og SVT.

I oktober blev der fundet flere ligdele i en taske ved Junibacken på Djurgården. Det er et forlystelseshus med børnelitteratur – særligt Astrid Lindgren – som tema.

Der er i alt gjort tre fund. Det var i alle tilfælde private, der fandt ligdelene.

Medlemskab på pause
Den mistænkte i sagen har fået ‘fastfrosset’ sit medlemskab i Sverigedemokraterne, har en pressemedarbejder i partiet sagt til Aftonbladet.

– Personens medlemskab fastfryses, da politiet efterforsker mistanken om kriminalitet. Ellers afventer vi den juridiske proces, før vi skrider til handling, har pressemedarbejderen sagt.

Sverigedemokraterna er Dansk Folkepartis svenske søsterparti.

Der skal ifølge Aftonbladet senest rejses tiltale 20. december.

Source link

Flere Artikler