Store ændringer: DR indkalder medarbejdere til stormøde

 

Danmarks Radios generaldirektør Maria Rørby Rønn har indkaldt samtlige medarbejdere på DR til et stormøde.

Her vil medarbejderne ifølge Berlingskes oplysninger blive varslet organisationsændringer.

»I indkaldes hermed til stormøde i dag kl. 13.00, hvor jeg ser frem til at kunne præsentere planen for den digitale udvikling af DR. Jeg vil bede jer møde op fysisk i Koncerthusets Foyer, samles i Den Sorte Firkant i Aarhus eller se streamingen sammen i de enkelte distrikter. Resten af dagen vil der også være vigtige møder i hele DR,« skriver Maria Rørby Rønn ifølge Berlingske i en fællesmail.

Medieordførerne i Folketinget skulle være blevet orienteret mandag morgen, ligesom DRs bestyrelse også er blevet orienteret om ændringerne.

Disse oplysninger ligger godt i tråd med det Facebook-opslag, som redaktionschef på Deadline på DR 2, Heidi Robdrup, offentliggjorde fredag.

Her skrev hun, at hun havde opsagt sin stilling, da seerne ‘fortjener nye kræfter med jævne mellemrum’, men tilføjede:

»Og med en DR-omstrukturering i farvandet syntes jeg, at det ville være dårlig stil ikke at lægge kortene på bordet, inden kabalen skal lægges.«

DR var senest i vælten, da man i sidste måned valgte at droppe en storstilet dramaseriesatsning om Leonora Christina Ulfelt, kort inden at optagelserne skulle være startet. I den forbindelse måtte dramachef Christian Rank forlade sin post.

Fra Henrik Bo Nielsen, direktør for DR Kultur, Børn og Unge, lød det, at afdelingen havde brug for en ny start.

 

Advertisement

Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide