Ståle og Norge bevarer VM-drøm


Advertisement

måtte kæmpe hårdt, men slog hjemme Montenegro med 2-0 efter to scoringer af Mohamed Elyounoussi

slog mandag aften Montenegro med 2-0 hjemme på Ullevaal og holder sig dermed inde i varmen i forhold at kvalificere sig til VM i Qatar næste år.

I samme kvalifikationsgruppe bankede topholdet Holland upåagtede Gibraltar med 6-0 på hjemmebane, mens Tyrkiet på et straffespark i overtiden sikrede sig en 2-1-sejr i Letland.

Det betyder, at Holland topper gruppen med 19 point. har 17 point på andenpladsen, og Tyrkiet er treer med 15 point.

Alle tre bejlere mangler to kampe, og kun førstepladsen kvalificerer sig til VM, mens toeren skal spille playoff. Norge mangler endnu at møde Letland hjemme og Holland ude i november.

Norge var bedst i kampens indledning mod Montenegro, og det var derfor ganske fortjent, at holdet kom foran med 1-0 efter en halv times spil.

Mohamed Elyounoussi var manden bag begge mål, da Norge bevarede en fornuftig VM-chance med 2-0 over Montenegro. Foto: Ntb/Reuters

 

Efter en kort hjørnesparkskombination blev bolden hældt i feltet, hvor forsvarsspilleren Stefan Strandberg headede den på tværs til angriberen Mohamed Elyounoussi, der kastede sig frem og pandede sit hold foran.

Herefter arbejde Montenegro sig langsomt ind i kampen, og Norge måtte frem mod opgørets slutning fighte meget hårdt for at holde udeholdet fra fadet.

Det lykkedes, og efter en udvisning til Montenegro i en hektisk slutfase fik Elyounoussi også tid og plads til flot at sparke Norge på 2-0.Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide