Scorer nyt job

Foto: TV 2


Miriam Zesler lægger ‘Presselogen’ og NEWS på hylden. I hvert fald for en stund

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Miriam Zesler, der normalt kan ses som vært på TV 2 NEWS og ‘Presselogen’, skifter nu over til hovedkanalen TV 2 og indtager det store studie som vært på TV 2 Nyhederne.

– Jeg er bare megaglad, og jeg ser frem til at kunne fyre den af i det store studie, fortæller Miriam Zesler til Ekstra Bladet.

Miriam Zesler har første arbejdsdag 16. august frem til slutningen af september.

Selv ser hun frem til at prøve kræfter af i det store studie – også selvom det er tidsbegrænset.

– Det skyldes, at der mangler værter på hovedkanalen. Poul Erik Skammelsen skal dække nogle ting i udlandet, og nogle andre værter er udlånt til at dække andre projekter, og så ville TV 2 gerne have mig derover.

Skal til Odense
Det betyder altså også, at den 42-årige studievært kommer til at skulle skifte arbejdspladsen i København ud med Kvægtorvet i Odense.

Om Miriam Zesler gerne vil fortsætte som vært på TV 2 Nyhederne fremover vides endnu ikke.

– Indtil videre så hedder det, at alle rykker tilbage til sine vante pladser, når september er gået. Jeg bor jo og arbejder i København, så det har jeg slet ikke overvejet, forklarer hun.

– Jeg prøver hverken at tage sorger på forskud eller lave tankespind for mig selv. Jeg tager det, der ligger konkret foran mig og tænker: Det bliver spændende. Det glæder jeg mig til, fortæller hun.

Holder pause
Mens Miriam Zesler arbejder i Odense frem til slutningen af september, kommer hun ikke til at være en del af ‘Presselogen’.

– ‘Presselogen’ laver jeg sammen med Anne Vig og Charlotte Beder, så jeg går ud fra, at de dækker ind undervejs, fortæller hun.

– Og ellers er NEWS jo befolket med mange dygtige værter, som kan tage over, hvis vagtplanen ikke kan hænge sammen, fortæller hun med et grin.

– Jeg holder i hvert fald en lille pause fra ‘Presselogen’.Source link