Hjem Sport Raser over beskyldning: – Jeg ER en kvinde

Raser over beskyldning: – Jeg ER en kvinde

af Extra Avisen


Modstanderen ville have undersøgt, om Zohreh Koudaei fra Iran er en mand eller kvinde. Koudaei fortæller selv, at hun er en kvinde og vil lægge sag an

Zohreh Koudaei mener, at hun bliver mobbet. Foto: Talibjan Kosimov/Getty Images
Zohreh Koudaei mener, at hun bliver mobbet. Foto: Talibjan Kosimov/Getty Images

Da Irans kvindelandshold mødte Jordan i slutningen af september blev Zohreh Koudaei den store helt.

Efter 0-0 i ordinær spilletid blev kampen afgjort i en straffesparkskonkurrence. Inde på stregen reddede Koudaei to straffespark, og Iran vandt 4-2.

Efter sejren var der vrede i modstanderlejren. Jordan krævede en kønsundersøgelse af den 32-årige keeper.

Efterfølgende har Zohreh Koudaei svaret på beskyldningen fra Jordan.

– Jeg er en kvinde. Det her er mobning fra Jordan. Jeg vil lægge sag an, siger landsholdsspilleren ifølge det tyrkiske medie Hürriyet.

Der var jubel hos Iran efter sejren over Jordan. Foto: Talibjan Kosimov/Getty Images
Der var jubel hos Iran efter sejren over Jordan. Foto: Talibjan Kosimov/Getty Images

Det asiatiske fodboldforbund (AFC) har gennemgået en test, der kommer frem til samme konklusion som Koudaei. Den fastslår, at iraneren er en kvinde, oplyser Jordans nyhedsbureau ifølge Sky News Arabia.

Jordan opfordrede til en ‘retfærdig proces’. Fodboldforbundets præsident Ali bin al-Hussein krævede endda, at det asiatiske fodboldforbund (AFC) skulle ‘vågne op’.

– I betragtning af vigtigheden af ​​denne turnering, mener vi, at vi har ret til at anmode om en gennemsigtig og grundig undersøgelse af uafhængige medicinske eksperter, har forbundet skrevet på Twitter.

Med Irans sejr i september over Jordan efter straffesparkskonkurrence kvalificerede landet sig til den asiatiske slutrunde til januar.Source link

Flere Artikler