Politiet jagtede ulovlige knallerter i forstæderne: Så mange fangede de


Advertisement

Tunede knallerter, manglende førerret og kørsel uden hjelm var bare nogle af fangsterne for Nordjyllands Politi, da de udførte kontrol i adskillige aalborgensiske forstæder.

Politiet lavede mandag 6. september en målrettet kontrol mod ulovlige forhold omkring knallertkørsel, og der var altså en del, der blev vinket ind til siden af betjentene.

Selvom der var særligt fokus på knallerter, så var der også andre køretøjer, der blev kontrolleret.

I et opslag på Facebook opridser Nordjyllands Politi udfaldet af kontrollen, hvor 20 forseelser blev opdaget.

»Vi noterede i alt 6 konstruktivt ændrede knallerter, 2 tilfælde af kørsel trods manglende førerret, 3 tilfælde af manglende forsikring, 1 tilfælde af manglende hjelm, 2 trafikanter med frakendt kørekort, 1 manglende sele, 3 tilfælde af håndholdt mobiltelefon, 1 tildækket nummerplade på motorcykel og 1 motorcykel kaldt til syn,« står der i opslaget.

Kontrollen foregik i omegnsbyerne Klarup, Storvorde, Gudumholm, Mou, Gistrup og Kongerslev.

»Vi har haft nogle problemer derude med knallerter, der har larmet lidt ekstra meget, og det har været generende overfor borgerne,« fortæller Simon Jacobsen, der er politikommissær og leder af afdelingen for forebyggelse hos Nordjyllands Politi.

Ifølge kommissæren har politiet fået en del henvendelser fra borgerne i byerne.

»Vi fandt et forventeligt antal overtrædelser, måske var det endda i den lave ende i forhold til de henvendelser, vi har fået fra borgere,« siger han.

De 20 personer, der blev taget i kontrollen, kan nu se frem til at modtage en bøde fra politiet.Source link

Advertisement