Politi: Rocker-hvalpe afstraffede offer med el-cykel


Advertisement

Flygtet varetægts-arrestant er fortsat på fri fod i sag om vold og vidnetrusler

Bag ved retsbygningen her luntede en 29-årig varetægtsfængslet ifølge sin mor stille og roligt væk, da politiet havde glemt ham. Arkivfoto: Rasmus Flindt Pedersen
Bag ved retsbygningen her luntede en 29-årig varetægtsfængslet ifølge sin mor stille og roligt væk, da politiet havde glemt ham. Arkivfoto: Rasmus Flindt Pedersen

Den 29-årige varetægtsarrestant, som politiet fredag 6. august glemte på en parkeringsplads ved Retten i Hillerød, er fortsat på fri fod. Det oplyser Nordsjællands Politi i en mail til Ekstra Bladet.

Manden, som skulle transporteres i fængsel efter et grundlovsforhør, luntede ifølge sin mor væk fra stedet, idet han henvendt til hende og sin kæreste udbrød:

– De er kørt fra mig, vi ses.

I det sagskompleks, hvor den 29-årige sammen med fire andre mænd i tyverne er sigtet, er der ifølge politiet brugt flere køretøjer. For ikke at tale om knive, vold og trusler.

Det fremgår af retsbogen fra grundlovsforhøret, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

Ifølge retsdokumentet tog sagen sin begyndelse i februar, hvor den 29-årige og hans 21-årige lillebror passede en mand op på en parkeringsplads ved Gerlev Kro i Jægerspris. Brødrene sættes ifølge Ekstra Bladets oplysninger i forbindelse med rockerklubben Satudarah.

‘Det her er min by’
Efter politiets opfattelse truede brødrene offeret med en kniv med et blad på cirka 15 centimeter, idet de ville have ham til at forlade sin Audi A6 Limousine. Det lykkedes ikke umiddelbart, og bilisten blev tildelt et knytnæveslag på venstre øje.

Derpå tog brødrene ifølge sigtelserne bilen og kørte den til en p-plads ved Esromarken i Gerlev.

Dermed stoppede offerets kvaler imidlertid ikke.

Cirka fem måneder efter, 27. juli, opsøgte den 29-årige bror ifølge sigtelserne offeret på en adresse i Frederikssund og sagde:

‘Vi to skal udenfor og have en snak. Det her er min by, og jeg skal nok fange dig,’ mens hans prikkede offeret i brystet.

To dage efter opsøgte den 29-åriges lillebror ifølge sigtelserne offeret sammen med tre af sine medsigtede. Angiveligt fordi offeret havde anmeldt sine forudgående sammenstød med mændene til politiet.

En af de fire – en 22-årig mand – råbte ifølge politiet ‘stikker’, samtidig med at den 21-årige lillebror råbte ‘du har stukket min bror’ og ‘jeg sprætter dig op, jeg slår dig ihjel’.

Ifølge sigtelserne blev offeret ved samme lejlighed truet med en foldekniv af den 22-årige.

Påkørt med el-cykel
Allerede dagen efter overfaldt fire af de fem sigtede ifølge sigtelserne igen offeret ‘i forening og efter forudgående aftale eller fælles forståelse’.

Denne gang overdængede de sigtede angiveligt manden med knytnæveslag og spark på kroppen, mens den 21-årige bror råbte:

‘Stik ham, stik ham,’ hvorpå offeret angiveligt så den 22-årige lede efter noget i lommen.

Samtidig tog den 21-årige en el-cykel og kørte direkte ind i offeret, som kom til skade af medfarten.

To af de sigtede erkender sig delvist skyldige i vold efter den såkaldt milde voldsparagraf. Derudover nægter både de og de øvrige sig skyldige i sigtelserne mod dem.Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide