Politi fik tip der førte til flere narkosigtelser


Advertisement

Mandag eftermiddag fik Østjyllands Politis Specialpatrulje, der har særligt fokus på narkohandel, et rigtig godt tip.

Tippet førte nemlig til, at patruljen kom frem til en lejlighed i Aarhus N, hvor de traf tre mænd på 28, 25 og 22 år, der var i besiddelse af narko.

Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport.

Da betjentene kom ind i lejligheden, lå der en joint på bordet, og lejligheden blev herefter ransaget, og alle mændene visiteret.

Det viste sig, at den 28-årige havde en mindre mængde hash og skunk på sig, og den 25-årige havde også lidt skunk i lommen.

Den 22-årige havde udover en pose skunk også en bilnøgle på sig. Efterfølgende gik betjentene derfor ned på vejen, hvor de fandt den bil, som nøglen passede til.

I bilen lå også en pose skunk, og da bilen stod registreret til at tilhøre en 34-årig mand, tog politiet også på besøg i hans lejlighed, der lå i nabolaget.

Den 34-åriges hjem blev ligeledes ransaget, og da betjentene fandt nogle poser med hash og skunk, blev han ligesom de tre andre sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Hvilket tip, der førte til sigtelserne, kan Østjyllands Politi ikke oplyse yderligere om.

Kommunikationsmedarbejder Jakob Christiansen fortæller dog til B.T., at de løbende får tip fra borgere, som de håndterer.Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide