Hjem 112 Person alvorlig kvæstet: Kørte op i lastbil

Person alvorlig kvæstet: Kørte op i lastbil

af Extra Avisen

En person er kommet alvorligt til skade i forbindelse med en trafikulykke på Østjyske Motorvej

Der har været særdeles travlt for redningsmandskab og politi i det østjyske, der har været plaget af flere trafikuheld i løbet af tirsdagen.

Værst stod det til på Østjyske Motorvej, hvor en personbil er kørt op i en lastbil, og en person er kommet alvorlig til skade, fortæller Bo Gøgsig, der er operationschef ved Trekant Brand.

– Vi har haft flere færdselsuheld. På Østjyske Motorvej er en personbil kørt op bag i en lastbil. Personen er kommet alvorlig til skade, siger han.

I skrivende stund er der op i mod to timers forlænget rejsetid på E45 Østjyske Motorvej fra Horsens mod Vejle mellem Hedensted og Vejle N som følge af ulykken.

Der forventes først normal trafik senere på aftenen, skriver Vejdirektoratet.

Lastbiler kollideret
Tidligere på eftermiddagen kolliderede to lastbiler på Rute 30 fra Billund mod Horsens mellem Ølholm og Uldum i Østjylland.

Det fortalte vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jeppe Thranum tidligere til Ekstra Bladet.

– To lastbiler er kørt sammen, da den ene afviger fra sin vigepligt og vil krydse vejen. Han overser en lastbil, der kommer kørende af hovedvejen, og de kolliderer.

– Der er ingen personskade, men den lastbil, der kommer med fart på fra hovedvejen, bliver totalskadet, sagde vagtchefen.

Bo Gøgsig fortæller, at der så småt er ryddet op efter den ulykke, men der er ifølge Vejdirektoratet fortsat forlænget rejsetid på 30 minutter.

Source link

Flere Artikler