Oscar-vinder slagter Madonnas evner som skuespillerinde


Advertisement

Den dobbelte Oscar-vinder Debra Winger er bestemt ikke fan af Madonna.

Hun er i hvert fald ikke imponeret over sangerindens evner inden for skuespillet.

Det gør den 66-årige ‘An Officer and a Gentleman’-skuespillerinde meget klart i et interview med det britiske medie Daily Telegraph.

Her fortæller Debra Winger blandt andet, at hun i sin tid valgte at droppe den legendariske film ‘A League of Their Own’, fordi hun fandt ud af, at Madonna skulle spille en af rollerne.


Debra Winger har tidligere vundet to Oscars og er blandt andet kendt fra filmene An Officer and a Gentleman, Terms of Endearment og Shadowlands.


Debra Winger har tidligere vundet to Oscars og er blandt andet kendt fra filmene An Officer and a Gentleman, Terms of Endearment og Shadowlands.
Foto: Andrew H. Walker

Vis mere

Debra Winger skulle selv have spillet hovedrollen i filmen, men protesterede over Madonnas medvirken, fordi hun mente, at filmen ville blive for useriøs og en slags ‘Elvis-film’.

Hun mente simpelthen, at hendes kontrakt var blevet brudt med ansættelsen af sangerinden.

»Studiet var tilsyneladende enige med mig, for det er den eneste gang, jeg har formået at opkræve min pay-or-play i min kontrakt,« siger hun og fortsætter:

»Med andre ord så fik jeg min løn, selvom jeg ikke spillede med i filmen, og den slags er meget svært få godkendt i retten.«

Stikker til Madonna

Baseballfilmen ‘A League of Their Own’ var en stor succes og endte med at gå over i historien som værende den første film produceret af en kvinde, som har indtjent over 100 millioner dollars.

Filmen, der blandt andet har Tom Hanks på rollelisten, er en fiktiv baseballfilm og handler om den kvindelige liga, All-American Girls Professional Baseball League.

På trods af succesen fortryder Debra Winger dog ikke, at hun meldte fra i sidste øjeblik. Hun mener nemlig ikke, at filmen for alvor formåede at portrættere de virkelige kvinders kamp for retfærdighed.

»Den var da underholdende at se, men man gik ikke ud af biografen og tænkte: ‘Wow, gjorde de kvinder virkelig dét?,« siger hun til Daily Telegraph.

I interviewet sender Debra Winger også en brutal stikpille mod Madonna, da hun bliver spurgt ind til sangerindens præstation i filmen:

»Jeg tror, hendes karriere som skuespiller taler for sig selv,« siger hun og hentyder til, at Madonna ikke ligefrem har haft den samme succes som filmstjerne, som hun har haft som sangerinde.Source link

Advertisement