Hjem +18 Oralsex som stressreliever: fordele og ting at vide

Oralsex som stressreliever: fordele og ting at vide

af Extra Avisen
Oralsex som stressreliever: fordele og ting at vide

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det at føle fornøjelsen af ​​mange forskellige slags ved at læse din yndlingsbog, nyde en fredelig gåtur eller få en massage kan lindre stress.

Men hvad med sex?

Sex kan gøre alle mulige positive ting for dit liv og din krop, inklusive en klarere teint, reducere risikoen for helbredstilstande som hjertesygdomme og kræft samt booste dit humør og dermed reducere stress.

Engagere sig i konsensuel sex med din parther kan være sundt. Det kan hjælpe med produktionen af ​​stress-lindrende hormoner. Du kan også prøve oralsex for at lindre stress. Her hjælper det med at reducere produktionen af ​​adrenalin og kortisol. Ud over dette er der andre fordele ved oralsex. Vi vil diskutere fordelene ved oralsex om et par minutter.

Vi alle i denne dag ser ud til at føre enormt travle liv med tonsvis af stress, stress og forretning er næsten som et statussymbol. Men det er vigtigt at finde måder at reducere stress på, da det ikke er godt for vores krop eller sind.

Oralsex er en sjov og fantastisk måde at gøre det på for din partner eller at få din partner til at gøre det for dig i tider, hvor du bare har brug for at smelte livets stress væk. Hvis du er den, der giver, er du heller ikke uden fornøjelse. Sammen med at lindre stress med oralsex hjælper det med at få en bedre forståelse af de ting, din partner kan lide.

Desuden kan indtagelse af sæd under oralsex have sine fordele. Sæd indeholder spermatozoer, som hjælper med at øge oxytoxin-niveauet. Samtidig spiller det en afgørende rolle i at forbedre dit humør. Derfor, når du have oralsex, kan det hjælpe med at lindre stress i høj grad.

Compersion er betegnelsen for at få glæde af din partners fornøjelse. Dette inkluderer at give din partner glæde, se dem nyde glæde eller smelte på grund af det, du laver. Dette vil ikke kun vække dig, men vil give din partner en følelse af påskønnelse af dig og øge forbindelsen mellem jer.

Fordele ved oralsex

Oralsex som stressreliever: fordele og ting at vide
Foto af Valeria Boltneva fra Pexels

Sex handler ikke altid om begge mennesker opnår orgasme for at nyde oplevelsen, og det samme gælder oralsex. Det skaber stadig bånd mellem partnere, nogle siger, at det er den mest intime seksuelle handling, vi kan gøre. Du kan også prøve oralsex for at lindre stress. Her er nogle specifikke fordele ved oralsex og sex generelt.

*Øger endorfiner (det velbehag-hormon). Det kan hjælpe med at forbedre dit humør og reducere den stress, du har.

*Når en person orgasmer, frigives hormonet prolaktin, som hjælper med at føle sig afslappet og søvnig.

*Når vi får mere søvn, har vi ofte en højere seksuel appetit. Derudover vil det også producere dopamin, som er en nøglerolle i at få dig til at føle dig bedre.

*Eftervirkningerne af en orgasme kan vare i op til 48 timer. Det er endnu en måde, hvorpå sex kan hjælpe med at reducere stress.

* Efter sex er glød en rigtig ting.

*Oralsex skaber en anden form for intimitet med din partner. Det hjælper jer begge til at forbinde yderligere med hinanden. Det kan stimulere varme og afslapning.

*At give oralsex kan give dig en følelse af magt, som er befriende og opløftende.

Listen kunne fortsætte med, hvorfor oralsex er en fantastisk stressreducer og en overordnet fantastisk ting at gøre med din partner, men du forstår ideen. Så næste gang du rækker ud efter kabinettet for at lave en drink efter en stressende dag, hvorfor så ikke prøve oralsex for at lindre stress i stedet?


Flere Artikler