Hjem +18 Oralsex og Kamasutra: 8 trin til at komme igang

Oralsex og Kamasutra: 8 trin til at komme igang

af Extra Avisen
Oralsex og Kamasutra: 8 trin til at komme igang


Kamasutra er en bog, der dykker dybere ned i erotisk videnskab og lægger grundlaget for, hvordan man skal leve sit liv hensigtsmæssigt. Selvom mange betragter det som et manifest, der indeholder information om sex, går det ud over det og fokuserer på sensualitet. Det omfatter en række emner lige fra musik til mad sammen med seksualitet.

I bog II af Kamasutra, ser Vatsyana på forskellige aspekter forbundet med seksuel forening. Her fokuserer han på at omfavne, kysse, bide, kradse, seksuelle stillinger, oralsex osv.

I denne artikel vil vi se nærmere på de otte måder at deltage i oralsex i henhold til Kamasutra. I bogen sætter Vatsyayana scenen, hvor eunukker, forklædt som mig, vasker manden med shampoo. De fortsætter derefter med at deltage i oralsex. Her ville manden have sin penis oprejst, og efter at have forstået intentionerne, vil manden ikke opmuntre eunukken til at fortsætte.

I stedet fortsætter han med den mundtlige kongres. Men der er en konflikt mellem dem, og han ville først give samtykke efter nogen tid. Husk, at oplysningerne her udelukkende er baseret på beskrivelsen, der er tilgængelig i Kamasutra.

Mellem læberne

I denne mundtlige kongresstilling nævnt i Kamasutra, kan du holde penis og placere den mellem dine læber. Mens du gør det, kan du bevæge din mund på din partners penis. Her kan din partner bevæge deres læber i cirkler, som om de danner en O-form. Det er virkelig en yderst behagelig positur, som du og din partner kan prøve.

At bide i siderne

Da stillingerne i den mundtlige kongres er i fortsættelse, kan du gå videre til at bide i siderne af din partners penis efter den første. Her kan din partner dække enden af ​​deres penis med fingrene. Det ville ligne en blomst eller plantes knop.

Mens du gør det, kan den anden partner bruge deres læber og tænder. Denne stilling er kendt som at bide i siderne, fordi den person, der bruger munden, ville bide i penis ved at bruge tænderne på siden af ​​penis. Det er endnu en stilling, som du kan prøve sammen med din partner for at øge fornøjelsen opnået under den mundtlige kongres, hvilket er en glimrende måde at opbygge din intime forbindelse.

Tryk udenfor

Mens du fortsætter med at bide i siderne af penis, kan du fortsætte ved at trykke penis mellem dine læber og kysse den. Her kan du trække den bløde hud som en måde at glæde din partner. Det er en metode almindeligvis kendt som ekstern presning.

Oralsex og Kamasutra: 8 trin til at komme igang
Foto fra Unsplash

Tryk indenfor

I lighed med den forrige positur er at trykke inde en fortsættelse af den pressede ydre positur. Her kan du med samtykke putte penis i munden. Du kan gå videre ved at trykke på den med dine læber og tage den ud. Du kan fortsætte denne positur som en måde at øge glæden opnået af din partner.

At kysse penis

Her kan du komme videre ved at tage din partners penis i hånden. Du kan så lege med den og kæle for den. Mens du fortsætter med at deltage i oralsex, kan du kysse din partners penis, som om du kysser deres underlæbe. I denne position kan du holde dine læber rundt og give voldsomme kys til din partner som en måde at skildre din hengivenhed på. Mens du kysser, kan du også prøve at sutte på penis. Det er noget, som din partner ville elske. Sørg dog for, at både du og din partner nyder øjeblikket.

Slikker

Efter at have kysset penis, kan du bevæge dig fremad og røre ved den med tungen. Du kan gøre det overalt på penis. Her kan du slå din tunge gentagne gange for at øge glæden opnået i øjeblikket. Det er også en fordel at gøre det ved spidsen af ​​penis, da den er meget følsom. Herigennem kan du og din partner arbejde jeres vej for at glæde hinanden til næste niveau. Det kan også hjælpe med at opbygge intimitet mellem dig og din partner.

Sutte en mango

I lighed med den forrige stilling kan du putte halvdelen af ​​din partners penis ind i munden. I løbet af denne tid ville lidenskaben være på sit højeste, og du kan fortsætte med at kysse din partners penis. Derefter kan du fortsætte med at sutte det, som om du fjerner en mangosten ren. Det er fordi, i denne positur, ville sutten være meget kraftigere end de tidligere stillinger. Den intime ild, der er til stede i denne tid, vil i de fleste tilfælde være langt ud over ord kan beskrive.

Synke

Synke er den sidste af positionerne for oralsex i henhold til Kamasutra. Her skal du fortsætte efter at have indhentet samtykke fra penis-ejeren. Hvis din partner er enig, kan du putte hele penis i munden og trykke på den. Det vil ligne at sluge hele penis. Her vil fokus være på at hjælpe din partner med at opnå orgasme.

Dette er de otte måder, hvorpå du kan prøve oralsex eller kongres med din partner i henhold til Kamasutra.

Forsidebillede fra Pixabay


 

Flere Artikler