Nu kommer filmen om Flemming ‘Bamse’ Jørgensen: Se, hvem der skal spille ‘Bamse’


Advertisement

Film baseret på rigtige menneskers liv er populære.

Fra Hollywoods side har vi senest haft film om Freddie Mercury og Elton John, og nu skal Anders W. Berthelsen forsøge at vække Flemming ‘Bamse’ Jørgensen til live i filmen ‘Bamse’, der ifølge en pressemeddelelse forventes at få dansk biografpremiere 12. januar 2023.

Anders W. Berthelsen udtaler i samme pressemeddelse, at det er hans livs rolle, hvor han blandt andet selv skal synge alle sangene i filmen:
Johanne Louise Schmidt og Anders W. Berthelsen.

Vis mere

»Som så mange andre er jeg vokset op med Flemming ‘Bamse’ Jørgensens musik og stemme. Men hans livshistorie kendte jeg ikke før, og her blev jeg virkelig ramt. Hans kamp for at få lov til at være her og høre til er meget rørende og vedkommende. Og jeg er meget beæret over at få lov til at fortælle hans historie og går til det med den dybeste respekt.«

Johanne Louise Schmidt, der nok er bedst kendt som Carl Mørcks sekretær Rose i de første ‘Afdeling Q’-film, skal spille Flemming ‘Bamse’ Jørgensens hustru Käte, mens Lars Ranthe skal spille musikmanager John Madsen og Brian Lykke bandkollegaen Jes.

Selvom Flemming ‘Bamse’ Jørgensen, der døde 1. januar i 2011 af et hjertestop kun 63 år gammel, bedst er kendt for sine hit som ‘Vimmersvej’, ‘I en lille båd der gynger’ og ‘Hvorfor går Louise til bal?’, så vil den kommende film også fokusere på hans stræben efter sin fars anerkendelse.

I pressemeddelelsen skriver produktionsselskabet Nimbus Film, at det er et ‘varmt og menneskeligt feel-good-drama, der skildrer kamp mellem den ydre succes og farens manglende kærlighed.

Henrik Ruben Genz, der tidligere har lavet film som ‘Erna i krig’, ‘Frygtelig lykkelig’ og ‘Gud taler ud’, skal instruere. Optagelserne begynder i Aarhus 5. oktober.Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide