Lars Høgh overraskede: Alle nyder, at han er her

Da det danske landshold mødte ind til de kommende par landskampe tidligere mandag, var Lars Høgh lidt overraskende at finde blandt de, der er mødt op.

Overraskende er det ikke, at Høgh er en dedikeret mand, og at landsholdet betyder noget for den tidligere OB- og landsholdsmålmand er heller ikke noget nyt eller overraskende.

Men legenden har været igennem et alvorligt sygdomsforløb og har fået et tilbagefald, og Kim Christensen var sådan set indkaldt til denne samling som en gardering som målmandstræner.

Lars Høgh er dog mødt op, og det er et landshold, der er meget glad for at se målmandstræneren, siger Kasper Hjulmand.

– Han er tilbage, og nu tager vi en time ad gangen. Han har gode tider og lidt svære tider. Han er en del af os. Det er klart, at slider han på et tidspunkt med det, er han her ikke, så det er ikke sikkert, I ser ham hver dag. Vi må se. Det er med at tage en dag ad gangen, lyder det fra landstræneren, der forklarer:

– Vi er alle glade for at se Lars, han kommer med tapetet i landsholdsregi. Han har simpelthen så lang en historie i landsholdsregi, og vi nyder alle at have ham omkring os. Det er super fedt, at han er her.

Kasper Hjulmand fortæller, at Kim Christensen også er mødt op til samlingen, og at han skal arbejde med Lars Høgh og teamet, og at Lars Høghs fremmøde ikke ændret på noget i forhold til det.

– Uanset om Lars var topfrisk, havde vi tænkt at få suppleret. Det der med at have en ung dansk målmandstræner til at komme ind og arbejde sammen med Lars. Både for at se det an og for at tage noget med hjem. Nu er det Kim et par gange, og det kan være, det bliver en anden de næste gange. Kim er her og arbejder videre med Lars i den her uge, siger Hjulmand om Kim Christensens deltagelse i samlingen.

Danmark møder først Moldova på udebane lørdag, og derefter venter et opgør mod Østrig tirsdag i næste uge. Vinder Danmark begge kampe, er billetten til EM-slutrunden på plads.

Advertisement

Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide