Lars Hjortshøjs søn medvirker i ‘Klovn’: Sådan gik det til

Foto: Per Arnesen/TV 2


I ottende sæson af ‘Klovn’ har Mias mor, Pykker, en affære med en 57 år yngre mand.

Og det er ikke hvilken som helst mand, der er den 57 år yngre mand, som ender med at have samleje med Pykker (Elsebeth Steentoft).

Det er nemlig Lars Hjortshøj og Tina Bilsbos søn Oscar Hjortshøj, der spiller rollen som en ‘cougar’-jagende ung mand, og i et interview med TV 2 beskriver han, hvordan rollen kom i hus.

Her fortæller han, at det var Casper Christensen, der ringede ham op og spurgte, om han ville gøre ham en tjeneste.


Foto: Per Arnesen/TV 2


Foto: Per Arnesen/TV 2

Vis mere

Det var den 20-årige Oscar Hjortshøj ikke helt så sikker på, at han ville. Han troede nemlig tjenesten knyttede sig til det plantebaserede måltidskasseselskab, som Casper Christensen er investor i.

Oscar Hjortshøj er nyudlært kok, og derfor tænkte han, at det ville være en oplagt mulighed.

Mod Oscar Hjortshøjs frygt handlede tjenesten ikke om det. I stedet spurgte Casper Christensen, om han havde lyst til at medvirke i den kommende sæson af ‘Klovn’.

Det ville Oscar Hjortshøj gerne. Meget gerne endda.


Foto: Per Arnesen/TV 2.


Foto: Per Arnesen/TV 2.

Vis mere

I interviewet med TV 2 fortæller den 20-årige kok, at der er en stor intern konkurrence i forældrenes vennegruppe om at komme med i ‘Klovn’.

Det til trods for, at det ikke altid lige får sat en i det bedste lys at være med  i ‘Klovn’-universet, da rollerne oftest er af – lad os sige – ‘speciel karakter’. Det tager Oscar Hjortshøj dog ikke så tungt. Snarre tværtimod.

»Jeg synes, at det er helt genialt, at Hjortshøj-klanen bare er nogle virkelig underlige nogle i ‘Klovn’,« siger Oscar Hjortshøj til TV 2.

Oscar Hjortshøj er ikke den eneste i Hjortshøj-familien, der medvirker i den nyeste sæson af ‘Klovn’. Også farmand, Lars Hjortshøj, har gæstet serien i nogle afsnit. I flere af de tidligere sæsoner har Oscar Hjortshøjs mor, Tina Bilsbo, også medvirket.Source link