Hjem Verden Kanyler på klubben: Unge boykotter nattelivet

Kanyler på klubben: Unge boykotter nattelivet

af Extra Avisen


En ny tendens, hvor særligt unge kvinder bliver stukket med kanyler, har fået engelske unge til at boykotte nattelivet

Flere unge i England er angiveligt blevet stukket med kanyler i nattelivet. Foto: Ritzau Scanpix

Flere unge i England er angiveligt blevet stukket med kanyler i nattelivet. Foto: Ritzau Scanpix

Der har været fyldt på natklubberne efter coronapandemiens nedlukninger, og det har været en glæde for mange unge at kunne danse og more sig på dansegulvet.

Men en ny og skræmmende tendens har nu fået engelske unge til at boykotte nattelivet.

Med nåle bliver primært unge kvinder stukket, når de er byen.

Det skriver flere britiske medier, herunder Den uafhængige.

Tendensen bliver kaldt for spidser, og i de seneste uger er flere tilfælde, hvor unge er blevet stukket med en kanyle under en bytur, blevet rapporteret.

Hukommelsestab og utilpasse
Kvinder, der mener, at de er blevet injiceret i nattelivet, fortæller, at de meget pludseligt har været utilpasse, ude af stand til at bevæge deres krop ordentligt og har mistet hukommelsen indtil næste morgen.

En af dem er 19-årige Zara Owen, der fortæller til flere britiske medier, at hun intet kunne huske fra sin bytur mandag aften, selvom hun ikke havde drukket særlig meget alkohol.

Dagen efter opdagede hun et blåt og ømt mærke på sit ben fra en nål.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Politi i hele Storbritannien efterforsker lige nu sagen, men de påtænker, at stofferne, der bliver sprøjtet ind i kroppen, er de samme, man også ser i drinks.

En aften hjemme
På sociale medier florerer hashtagget #girlsnightin, der opfordrer unge til boykotte natklubber for at sikre, at den nye farlige tendens bliver taget seriøst.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Tidligere på året var kvinders sikkerhed i nattelivet også et stort debatemne i Storbritannien, efter den 33-årige Sarah Everad blev dræbt på vej hjem fra en veninde. Her delte flere kvinder, ligesom der bliver gjort nu, oplevelser om overgeb, vold og chikane under hashtagget #textmewhenyougethome.Source link

Flere Artikler