Kæmpe vægttab: – Det er uvirkeligt

Lasse taber sig mere end 20 kilo de første fem uger. Foto:  DR/Morten Sønniksen


Lasse og Simone klarer de første fem uger af programmet ‘Fede forhold’ med bravur

Lasse taber sig mere end 20 kilo de første fem uger. Foto:  DR/Morten Sønniksen
Lasse taber sig mere end 20 kilo de første fem uger. Foto: DR/Morten Sønniksen

Det er hård kost for parrene i ‘Fede forhold’ på DR, når de fra den ene dag til den anden skal lægge livsstilen helt om for at komme de ekstra kilo til livs.

Men for Lasse og Simone skaber det hårde arbejde store resultater i tirsdagens afsnit.

På de første fem uger har Simone tabt 9,4 kilo, mens Lasse har tabt hele 20,5 kilo. Og det massive vægttab kommer bag på både ham og sundhedsekspert Anne Seidelin.

– Jeg har ikke oplevet det før, siger Anne Seidelin i programmet, mens Lasse med overraskelsen malet i ansigtet udbryder:

– Det er en blandet følelse. Det er uvirkeligt, for det er fandme meget.

Sådan så det ud, da Lasse og Simone i begyndelsen af forløbet skulle på vægten hos Anne Seidelin. Foto: DR/Morten Sønniksen
Sådan så det ud, da Lasse og Simone i begyndelsen af forløbet skulle på vægten hos Anne Seidelin. Foto: DR/Morten Sønniksen

Til Ekstra Bladet fortæller Lasse, at han på det tidspunkt havde svært ved at forstå det.

– Det var jo på kort tid, så jeg nåede ikke helt at være med selv og kunne forstå det. Men det var selvfølgelig helt fantastisk, det var jo en kæmpe omvæltning, siger Lasse og fortsætter:

– Alt fungerede bare så godt. Vi følte ikke sult på noget tidspunkt, og Annes råd fungerede bare godt for os. Så det var en meget positiv oplevelse, selvom det var en kamp.

Hjalp på forhold
Både Lasse og Simone giver Anne Seidelins kostplan rosende ord med for vejen.

– Selvfølgelig er alt nyt svært, men da vi først havde fået sat os ind i det, fungerede det supergodt. Vi manglede ikke noget, og vi var ikke sultne. Det kom meget naturligt, siger Simone.

– Vi var trætte af at spise det mad, vi altid havde lavet, så da vi fik nogle nye opskrifter, gjorde det også bare det hele meget mere interessant, siger Lasse.

Kærligheden blomstrer på ny mellem Lasse og Simone i 'Fede forhold'. Foto: DR/Morten Sønniksen
Kærligheden blomstrer på ny mellem Lasse og Simone i ‘Fede forhold’. Foto: DR/Morten Sønniksen

Ret hurtigt kunne parret også mærke, at livsstilsændringen gavnede deres forhold til hinanden.

– Jeg begyndte at få en masse mere energi og overskud. Jeg fik en følelse af, at det, jeg gjorde, var det rigtige, og det smittede af hele vejen rundt, siger Lasse, og Simone supplerer:

– Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været en kæmpe byrde i vores forhold, og vi har haft denne her snak om at ændre livsstil mange gange. Så da der pludselig var hjælpende hænder, kunne vi pludselig se hinanden igen, i stedet for at have fokus på alt det vi skulle.

Sex tre dage i streg

Den positive udvikling udmønter sig også i en øget sexlyst for parret, og i programmet kan de fortælle, at de for første gang længe har haft sex tre dage i streg.

– Hvordan føles det at skulle lukke hele Danmark ind i noget så intimt som jeres sexliv?

– Da vi sagde ja til programmet, lovede vi hinanden, at vi skulle være 100 procent ærlige, hvis vi skulle have det ud af det, som vi håbede på. Selvfølgelig kan det være grænseoverskridende at sidde og se det nu, men det var vigtigt for os at kunne kende os selv i det. Så jeg har det okay med det, siger Lasse.

– Vi er 100 procent ærlige, og vi kan snakke helt åbent om det. Jeg håber da, at de fleste danskere har et godt sexliv, så jeg tænker heller ikke, at det er nogen overraskelse, at vi også har et, siger Simone og griner.

Parret håber, at deres åbenhed kan være til inspiration for andre.

– Vi er også selv blevet inspireret af de tidligere sæsoner. Men hvis ikke man er åben om livets problemer, så kan man heller ikke inspirere nogen, som har samme problemer. Det kræver, at der er nogen, der står frem, som folk kan spejle sig i, siger Lasse.


Ekstra Bladet har talt med sundhedsekspert i ‘Fede forhold’, Anne Seidelin, der her giver sine bedste tips, hvis man planlægger en livsstilsændring.

Du kan også læse parterapeut i programmet Frej Prahls bedste tricks til et godt sexliv.Source link