Joy Mogensen er gravid

Foto: Stine Bidstrup


Kulturminister Joy Mogensen (S) er gravid

Foto: Stine Bidstrup
Foto: Stine Bidstrup

Kulturminister Joy Mogensen er gravid og kommer derfor ikke til at deltage i OL.

Det oplyser Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

‘Jeg er selvfølgelig lykkelig for at være gravid. Det er et ønske, jeg har haft længe. Jeg er ked af, at det betyder, at jeg ikke kan overvære de danske atleters præstationer til OL i Tokyo. Vi har gjort alt, hvad vi kunne igennem coronakrisen for at hjælpe de danske atleter til at kunne deltage i dette udskudte OL’, udtaler kulturministeren i pressemeddelelsen og fortsætter:

‘Derfor ærgrer det mig, at jeg ikke kan følge arbejdet mod OL til dørs og repræsentere regeringen med Dannebrog på tribunen.’

Det oplyses ikke i pressemeddelelsen, hvornår Joy Mogensen går på barsel, men hun har termin ved årsskiftet, lyder det.

‘Jeg vil passe mit arbejde frem til det tidspunkt, hvor jeg er nødt til at gå på barsel. Til den tid vil mine opgaver blive varetaget af den person, statsministeren udpeger. Regeringen er et hold, og min graviditet vil selvfølgelig ikke have indflydelse på regeringens prioriteter på kultur- og kirkeområdet’, lyder det fra ministeren i pressemeddelelsen.

Af pressemeddelelsen fremgår desuden, at ministeren opfatter sin graviditet som et privat anliggende. Det oplyses dog, at der er tale om graviditet ved kunstig befrugtning, og at hun venter barnet som enlig

Opdateres …Source link