Jan Pytlick indstiller trænerkarrieren efter sæsonen

har besluttet sig for at stoppe som håndboldtræner, når han er færdig med den igangværende sæson som træner i SønderjyskE.

Det ligger private årsager bag beslutningen, og klubben har imødekommet Pytlicks ønske om at stoppe parternes samarbejde et år tidligere end planlagt.

Det meddeler SønderjyskE i en pressemeddelse.

– Jobbet som professionel toptræner er på samme tid både fantastisk, men også krævende. Efter mere end 31 år, hvor håndbold har fyldt alt, er jeg kommet til den konklusion, at jeg vil ændre på mit arbejdsliv, siger .

Han har trænet SønderjyskE’s håndboldherrer siden 2020, og tidligere i karrieren har han stået i spidsen for en del forskellige klubber.

Han har især trænet kvinder og har over to omgange stået i spidsen for det danske kvindelandshold i 15 år.

Men til sommer er det altså slut med at skrive håndboldtræner på cv’et.

– Denne beslutning er forstærket af, at jeg inden for den seneste periode har mistet min mor og har en sygdomssvækket far. Vores børn er flyttet hjemmefra, og samlet set er det blevet vigtigere for mig at have min familie endnu mere i fokus, siger Jan Pytlick.

Ekstra Bladet har mandag eftermiddag forsøgt at kontakte Jan Pytlick, men det har endnu ikke været muligt.

Opdateres…

Advertisement

Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide