Hjulmands kanin på plads i Mainz


Marcus Ingvartsen skifter fra Union Berlin til Mainz, hvor danske Bo Svensson er træner

Marcus Ingvartsen er angiveligt på vej mod en ny Bundesligaklub. Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Marcus Ingvartsen er angiveligt på vej mod en ny Bundesligaklub. Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det har været en travl dag for Marcus Ingvartsen. Den danske offensivspiller blev tidligere i dag kaldt ind til landsholdssamling som erstatning for en skadet Martin Braithwaite.

Nu er den tidligere FC Nordsjælland-bomber skiftet til Bundesligaklubben Mainz, hvor danske Bo Svensson er cheftræner. På Mainz’ hjemmeside skrives det, at der er en købsoption med i aftalen.

Han får nummer 11 i den tyske klub.

– Marcus har konsekvent vist kvalitet i Bundesligaen i løbet af de sidste år, men i andre positioner end den, vi har i tankerne med ham, for her skal han være angriber, fortæller Bo Svensson på klubbens hjemmeside.

Ingvartsen blev i sin tid kendt som en målfarlig angriber for FC Nordsjælland, og han blev topscorer i Superligaen med 23 mål, inden han blev solgt til Genk i Belgien.

Herefter røg han videre til Union Berlin, og opholdet i det tyske har budt på store mængder spilletid. Alsidigheden har Ingvartsen også fået bevist, idet han er blevet henvist til positioner på kanten og midtbanen i Union Berlin.

Ingvartsen scorede i sin landsholds-debut, da Danmark slog Moldova med 8-0 i VM-kvalifikationen. Det er dog kun blevet til den ene kamp på landsholdet.Source link

Advertisement