Hjem 112 Gravede konens lig ned mens børnene sov

Gravede konens lig ned mens børnene sov

af Extra Avisen


I dag kører sagen mod Flemming Mogensen, der med 25 års mellemrum har dræbt to kvinder og dermed har efterladt sine egne tre børn uden deres mor

Flemming Mogensen har tilstået drabet på sin kone, som han blev gift med i 2013. Det er hans andet kvindedrab. Foto: Christian Klindt Sølbeck
Flemming Mogensen har tilstået drabet på sin kone, som han blev gift med i 2013. Det er hans andet kvindedrab. Foto: Christian Klindt Sølbeck

AARHUS: I Retten i Aarhus kører i dag en opsigtsvækkende sag, hvor den 52-årige Flemming Mogensen er tiltalt for at dræbe og partere sin kone og mor til parrets to børn, Freyja Egilsdottir.

Men det er ikke første gang, den 52-årige Flemming Mogensen har slået en kvinde ihjel.

For 25 år siden slog Flemming Mogensen sin tidligere samlever Kristina Hansen ihjel. Hun var mor til parrets dengang to-årige søn.

Flemming Mogensen meddeler selv i Retten i Aarhus, at han ønsker forvaring.

Flemming Mogensen dræbte i november 1995 sin tidligere samlever, der var mor til deres fælles barn.

Den 20-årige Kristina Hansen blev knivmyrdet i sin lejlighed i Kildegaardsparken i Odder. Efter drabet hentede Flemming Mogensen sin to-årige søn i dagplejen og kørte hen til sine forældre og sagde: Jeg har gjort noget forfærdeligt.

Flemming Mogensens far ringede til politiet og i det efterfølgende grundlovsforhør påstod morderen, at parret var kommet op og skændes:

– Jeg stak Kristina med kniven. Men jeg ville ikke slå hende ihjel. Det var ikke med vilje.

Under retssagen kom det frem, at Kristina Hansen var blevet dræbt med 18 knivstik. Flemming Mogensen fik en dom på 10 års fængsel i Vestre Landsret.

cash-k

p730

 

Ekstra Bladet 25. november 1995

 


Var sammen med børnene i flere dage
I retten onsdag formiddag erkender Flemming Morgensen sig skyldig i drab og partering af Freyja Egilsdottir, som han blev gift med i 2013.

Han havde klokken 9 om morgenen den 29. januar i år kvalt Freyja Egilsdottir, hvorefter han havde trukket liget ud på badeværelset.

Cirka en time senere havde Flemming Mogensen fundet en sav på loftet, og parteret sin kone ude på badeværelset.

Han havde båret ligdelene op på loftet på nogle spånplader og lagt saven tilbage på plads.

Derefter gjorde Flemming Mogensen badeværelset rent, så børnene ikke skulle finde blod, når de kom hjem senere på eftermiddagen.

Den ældste af drengene kom hjem klokken 15.

Om natten, når børnene sov, havde Flemming Mogensen gravet flere ligdele ned i haven.

Børnene havde i dagene efter spurgt efter deres mor, men Flemming Mogensen havde taget simkortet ud af sin kones mobil og skrevet, at hun blev forsinket og derfor ikke kom hjem. Han havde også aflyst aftaler med veninder.

Han fortæller i Retten, at han ønskede mere tid med børnene, inden drabet blev opdaget.

Senere meldte Flemming Mogensen selv sin kone savnet og blev anholdt kort efter. 

Ikke sindssyg i gerningstidspunktet
Der er 2021 lavet en mentalundersøgelse af Flemming Mogensen.

Den fortæller, at Flemming Mogensen har haft fantasier om at slå Freyja Egilsdottir ihjel.

Den narcissistiske primitive personlighed har været en trigger, da hans kone ville forlade ham.

Flemming Mogensen havde håbet til det sidste, at Freyja Egilsdottir ville ombestemme sig.

Da Flemming Mogensens navn forsvandt på postkassen, og da Freyja Egilsdottir tog på ferie uden ham og angiveligt havde en anden mand, ville Flemming Mogensen forsøge at vinde kontrol over Freyja Egilsdottir og tage hævn.

I mentalundersøgelsen beskrives der, at kvinder i forhold med Flemming Mogensen, og som Flemming Mogensen føler sig knyttet til, er i fare for at blive udsat for det samme.

Alle andre mennesker vil formentlig ikke være i fare på nogen måde i forhold til Flemming Mogensen.

Konklusion i mentalundersøgelsen er, at Flemming Mogensen ikke er sindssyg, og heller ikke var sindssyg i gerningsøjeblikket.

Flemming Mogensen forklarede selv i retten, at han ønsker hjælp eller en form for behandling. Det er derfor, at Flemming Mogensen ønsker en forvaringsdom.Source link

Flere Artikler