Gik flæbende fra scenen


Selv om komikeren Heino Hansen har været i branchen i en del år efterhånden, så er det først nu, at han er ude med sit første onemanshow.

Da han for nylig optrådte i sin hjemby, Næstved, blev showet afsluttet til stående ovationer, og det rørte den ellers så rutinerede komiker.

– Jeg måtte vende mig om på scenen, fordi jeg var ved at flæbe. Jeg har aldrig prøvet at få stående applaus før, fortæller Heino Hansen på den røde løber til årets Zulu Comedy Galla.

– Inden havde jeg da gjort mig tanker om, hvordan jeg ville håndtere sådan en situation. Jeg havde tænkt, at jeg ville droppe showmanden og være helt oprigtig og fortælle publikum, hvor meget det betød for mig. Men det knækkede mig fuldstændig – på den gode måde.

– Jeg fældede en tåre og syntes, det var akavet, så jeg vendte mig om. Jeg sagde: ‘Tak for i aften. I skal vide, at jeg er glad. Men jeg går ud nu’, fortæller Heino Hansen.

Efter triumfaftenen er Heino Hansen videre ude på farten med sit selvbetitlede onemanshow.

Heino Hansen blev rørt, da han fik stående bifald fra publikum i sin hjemby, Næstved. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Heino Hansen blev rørt, da han fik stående bifald fra publikum i sin hjemby, Næstved. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

 

Dårlig samvittighed
Imens bliver hans hustru, juristen Cecilia, hjemme og fortsætter sin barsel med parrets anden søn, som er sluttet sig til familien, der også består af storebror Ferdinand.

– Jeg er væk de næste tre dage for at lave shows, og der kan jeg allerede godt se, at hun får travlt, lyder det fra Heino Hansen.

– Så når jeg er til Zulu Comedy Galla, så får jeg dårlig samvittighed. Det rammer mig, siger han.Source link

Advertisement