Fuglsang tæt på Team BikeExchange


Advertisement

Jakob Fuglsang er meget tæt på et skifte til australske BikeExchange efter nytår. Det bekræfter kilder tæt på holdet over for Ekstra Bladet

Det lader til. at Jakob Fuglsang har fået den fremtidige arbejdsgiver på plads. Den 36-årige dansker skal med meget stor sandsynlighed tørne ud for det australske hold Team BikeExchange. Det bekræfter kilder tæt på holdet over for Ekstra Bladet.

Selvom Fuglsang er blevet 36 år, så er kontrakten med BikeExchange på ‘mere end et år’, og skiftet kommer i stand, efter at Jakob Fuglsang selv afslørede, at han var færdig på Astana. Det skete under Benelux Tour, hvor han styrtede og brækkede kravebenet og derfor har kørt sit sidste løb i denne sæson.

Han har altså dermed tørnet ud for Astana for sidste gang, efter at han har været på holdet siden 2013 og med det vundet sine største sejre.

I 2019 vandt han monumentet Liège-Bastogne-Liège og året efter tog han så sin anden monumentsejr i Lombardiet Rundt.

Desuden har han to gange vundet den samlede sejr i Critérium du Dauphiné (2017 og 2019), ligesom han i 2019 tog en etapesejr i Vuelta a España.

Mediet Cyclingnews beskriver, at Astanas medejer og navnesponsor, Premier Tech, er i forhandlinger med BikeExchange om om et længere sponsorat, der økonomisk vil sikre holdet.

Astana meddelte i starten af august, at Premier Tech vil trække sig helt fra holdet efter nytår. Det sker efter et år, hvor holdets helt store ledelsesprofil, Alexandr Vinokurov, først blev degraderet og derefter helt fyret fra holdet – for derefter at blive genansat.

Opdateres…Source link

- Advertisement -