For første gang i familien: Prinsesse ramt af corona


Advertisement

Prinsesse Ingrid Alexandra er blevet smittet med corona som den første i den norske kongefamilie

Den 17-årige prinsesse har, udover en lillebror, også en halvstorebror. Det er kronprinsesse Mette-Marits søn, som hun har fra et tidligere forhold. Foto: Ritzau Scanpix
Den 17-årige prinsesse har, udover en lillebror, også en halvstorebror. Det er kronprinsesse Mette-Marits søn, som hun har fra et tidligere forhold. Foto: Ritzau Scanpix

Den 17-årige norske prinsesse Ingrid Alexandra er blevet testet positiv med corona.

Det skriver det norske kongehus i en pressemeddelelse søndag aften.

– Den øvrige del af familien er også blevet testet, men har ikke fået en positiv test retur, fortæller kongehuset yderligere.

Den 17-årige prinsesse er isoleret på slottet Skaugum sydvest for Oslo.

Prinsesse Ingrid Alexandra er den ældste af kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit to fællesbørn.

Som følge af smittetilfældet har den norske kronprins valgt at udsætte de besøg, som han ellers havde i kalenderen mandag. De besøg inkludere UngInvest i Modum og han vil ligeledes heller ikke deltage i afbarkningen af det norske kongeskib.

Derudover udsætter kronprinsparret markeringen af deres 20-års jubilæum af deres fælles fond, som skulle have fundet sted onsdag på slottet Skaugum.

Prinsessens smittetilfælde er det første, som er bekræftet i den norske kongefamilie. Familien har dog tidligere sluppet kun med skrækken, da en ansat på slottet fik påvist corona og dermed måtte familien gå i isolation. Dengang blev de ikke smittet.

Prinsesse Ingrid Alexandra er nummer to i den norske tronfølge lige efter sin far kronprins Haakon.Source link

- Advertisement -