Facebook Live: Adressering af kronisk smerte hos kvinder


“Få det til at stoppe: Adressering af kronisk smerte hos kvinder, og hvordan forbundsregeringen kan hjælpe”

Ifølge CDC lider mere end 1 ud af 5 voksne i Amerika af kroniske smerter, og kvinder er mere tilbøjelige til at opleve kroniske smerter end mænd. September er måned for kronisk smertebevidsthed, og HealthyWomen er stolte over at hjælpe med at øge bevidstheden om denne invaliderende tilstand.

Kvinder, der lider af kroniske smerter – defineret som smerter, der varer længere end tre til seks måneder – står over for store udfordringer med at få adgang til passende pleje. Mens forskning har vist, at kvinder generelt oplever flere tilbagevendende, længerevarende og mere alvorlige smerter end mænd, er kvinder stadig mindre tilbøjelige end mænd til at modtage behandling.

Lyt til vores Facebook Live for at høre fra førende eksperter, herunder to kvinder, der lever med kroniske smerter, om hvorfor kvinder er mere tilbøjelige til at opleve kroniske smerter, hvilke barrierer der findes, når det kommer til kvinder, der får adgang til smertebehandling, og hvordan gældende lovgivning i kongressen kan hjælpe med at håndtere denne invaliderende tilstand.

Besøg HealthyWomen’s Facebook -side den 30. september, 12-1 EDT. Denne begivenhed er gratis for alle.

Åbningsreplikker:
Beth Battaglino, RN-C
President & CEO HealthyWomen

Paneldeltagere

Cindy Steinberg
National Director of Policy & Advocacy US Pain Foundation Formand, Policy Council Massachusetts Pain Initiative

Christin Veasley
Medstifter og direktør for Chronic Pain Research Alliance

Dr. Sean Mackey Sean
Chef for Division of Pain Medicine og Redlich Professor i anæstesiologi, perioperativ og smertemedicin, neurovidenskab og neurologi ved Stanford UniversitySource link