England blæst bagover: – Han er fantastisk

Foto: Lars Poulsen


Medierne hos Danmarks kommende modstander storroser den 24-årige danske back, der leverede en flot assist i gårsdagens sejr

Joakim Mæhle har fået sit store gennembrud under sommerens EM. Den danske back har været en vigtig spiller i det danske angrebsspil, og samtidig virker han nærmest utrættelig.

Mæhles flotte turnering har de også lagt mærke til i England, hvor flere medier hylder spilleren fra Østervrå. Særligt bliver der bidt mærke i Mæhles assist til Dolberg i gårsdagens kamp mod Tjekkiet.

‘Mæhle leverede skønheden i det danske spil med måske EM’s bedste assist,’ skriver avisen The Guardian.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

 

Også på tv-stationen ITV var de imponeret over den 24-årige Atalanta-spillers assist, der var med til at bringe Danmark på 2-0.

– Mæhle har været fantastisk i turneringen. Han har scoret de sidste par kampe, og det var nok en af turneringens bedste afleveringer, sagde den legendariske tidlige Arsenal-angriber og nu ekspert Ian Wright ifølge Daily Mail efter kampen.

Den danske ‘duracell-kanin’ var også selv godt tilfreds med indlægget.

– Det var i første omgang en god bold i dybden fra Jannik (Vestergaard, red.), og det var et godt indlæg af mig, og så var Dolberg jo, hvor han skulle være og satte den køligt ind, sagde Mæhle til DR efter kampen.

Danmark skal møde England i semifinalen onsdag klokken 21 på Wembley i London.

LÆS HER: Så meget tjener de danske landsholdsspillereSource link