Engang huserede Harry Potter i Odense – nu har anden magi taget over


Advertisement

Det startede som en Harry Potter-festival, men nu hedder det ‘Magiske Dage’ og er derfor et arrangement for alle troldmænd og kvinder med magiske kræfter.

I Odense er der magiske dage i efterårsferien, som byder på forunderlige tilbud for både store og små.

Således kan man nyde godt af Fantasy Highlights med Odense Symfoniorkester, Middelalder middag på Den Gamle Kro, escape- og oplevelsesrum i de gamle bankbokse under Cafe Vivaldi, og en fortolkning af Selma Lagerlöfs eventyr Skiftningen i Historiens Hus.

At man i sin tid valgte som nævnt at skifte festivalens navn fra Harry Potter Festival til Magiske Dage, fik ikke deltagerne til at svigte arrangementet.


Der er både arrangementer for store og små ved de magiske dage.


Der er både arrangementer for store og små ved de magiske dage.
Foto: Foto: presse/ Erling C. Hollmann

Vis mere

»Magiske Dage er et af årets højdepunkter for mig og mange andre. Ikke kun odenseanere, men folk fra hele landet kommer til Odense for at tage del i magien,« sagde den tidligere by- og kulturrådmand Venstres Jane Jegind dengang. Hun uddybede;

»Derfor er det fantastisk at opleve, hvordan festivalen udvikler sig år for år. Nye ideer, nye oplevelser, flere gæster og ikke mindst nye og gamle frivillige, som sørger for, at det hele kan lade sig gøre. Jeg siger tak og på gensyn til alle i efterårsferien.«

Hvis man har lyst til at deltage, kan man snart købe billetter.

De bliver sat til salg fra 13. september klokken 10.Source link

Advertisement

Advertisement