Endnu en kvinde fortæller om Khader-krænkelser

Arkivfoto: Jens Dresling


Anonym kvinde fortæller, at møde med Khader med det samme udviklede sig i helt gal retning

Arkivfoto: Jens Dresling

Arkivfoto: Jens Dresling

En stribe kvinder har fredag i en artikel i DR rettet anklager mod de konservatives folketingsmedlem Naser Khader, der af kvinderne beskyldes for grænseoverskridende krænkende adfærd.

Og endnu en kvinde har nu sluttet sig til gruppen af formodede ofre for krænkelserne.

Det gør hun over for Berlingske, hvor hun optræder anonymt under navnet ‘Marie’. Berlingske oplyser, at de kender til hendes rigtige identitet, men hun ønsker ikke at stå frem af frygt for Naser Khader.

‘Marie’ fortæller, at hun mødtes med Khader i hans lejlighed en aften i 2014 i forbindelse med det, hun troede var et fagligt møde, da han havde fortalt hende, at han kunne hjælpe hendes karriere på vej.

Blottede erigeret lem
Da hun mødte op i lejligheden tog stemningen dog hurtigt en anden retning, da Naser Khader bad hende om at massere ham, da han ifølge sig selv trænede meget.

På trods af umiddelbar undren sagde hun ja, men kort efter gik Naser Khader ifølge kvindens forklaring væk for at tage alt sit tøj af og kun iklæde sig et håndklæde.

Han lagde sig ifølge kvinden siden på ryggen og fjernede håndklædet, hvorefter han bad hende om at massere sit erigerede lem.

Da hun ankom til lejligheden havde Khader låst døren, og hun var derfor bange for, hvad han kunne finde på, hvis hun sagde nej, hvorfor hun påbegyndte massagen.

– I situationen reagerede jeg bare ved at slå hjernen fra. Chokket kom først efterfølgende. Jeg rystede over hele kroppen, da jeg kom ud af lejligheden. Det var ekstremt ubehageligt, siger ‘Marie’ til Berlingske.

Ifølge kvinden blev hun låst ud af lejligheden, efter Khader havde fået udløsning. Hun var i lejligheden i under en time.

Reaktion fra partiformand
Ekstra Bladet har tidligere fredag forsøgt at få en kommentar fra Naser Khader til anklagerne, og over for Berlingske afviser han også at forholde sig til den konkrete anklage.

Tidligere fredag lød det fra Det Konservative Folkepartis formand, Søren Pape Poulsen, at han ‘ser med stor alvor’ på anklagerne fra kvinderne rettet mod Khader.

Her opfordrer kvinderne til at melde sagerne til politiet, hvis det ikke allerede er sket, og opfordrer desuden til at bruge partiets whistleblower-ordning til at fortælle om lignende sager.

Sygemeldt
Naser Khader har siden midten af april været sygemeldt fra Folketinget. Han tog sygeorlov, da det kom frem, at han har truet debattører, der rejste kritik af ham og hans ageren, med at gå til deres chefer.

Khader har siden undskyldt for sin opførsel i den forbindelse.

Naser Khader er lige nu sygemeldt med stress, efter Berlingske tidligere på året afdækkede en anden sag om, at Naser Khader har truet kritikere med at gå til deres arbejdsgivere.Source link