Endelig solgt

Parret kapper endnu flere bånd til Danmark. Foto: Henning Hjorth


Christian Kjær og Susan Astani-Kjær kan nu sige helt farvel til Sandbjerggaard

Parret kapper endnu flere bånd til Danmark. Foto: Henning Hjorth
Parret kapper endnu flere bånd til Danmark. Foto: Henning Hjorth

Det har krævet is i maven for ægteparret, der langsomt men sikkert har solgt ud af deres tilknytning til Danmark.

Seneste træk har været i forbindelse med ejendommen Sandbjerggaard, der blev udbudt til svimlende 70 millioner, da ejendommen første gang kom på markedet.

Nu er gården dog solgt, det skriver B.T.

Det skriver ejendomsmægleren Ole Lindgreen & Partner på deres hjemmeside.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Susan Astani-Kjær, at ejendommen med tilhørende hestestalde er solgt.

‘Ja, den er solgt’, skriver hun i en besked.

Sandbjerggaard ligger i Hørsholm, og selvom gården måske ikke ser mondæn ud, så er der bestemt ikke sparret på luksussen. Foto: Ole Lindgreen & Partner
Sandbjerggaard ligger i Hørsholm, og selvom gården måske ikke ser mondæn ud, så er der bestemt ikke sparret på luksussen. Foto: Ole Lindgreen & Partner

 

Blandet farvel
Christian Kjærs hustru uddyber, at det er med blandede følelser, de siger farvel til Sandbjerggaard.

‘Vi er glade, fordi det er overstået, og vi kan komme videre, men samtidig er vi selvfølgelig også triste over at sige farvel til huset. Men vi tager gode minder med os fra huset’, lyder det.

Sidste pris på gården var svimlende 52 millioner kroner.

Ejendommens hovedhus indeholder flere store stuer i stueplanen, som blandt andet tæller en pejsestue, mens der er udgang til en terrasse med udendørs køkken.

På førstesalen er der intet mindre end syv soveværelser og tre badeværelser, mens der udendørs er tale om en grund med hestestald, ridebane, tennisbane, pool og et større orangeri.

Flyttede fra Danmark
Kjær satte ejendommen til salg i maj 2019 – kort efter, at det kom frem, at han havde fået frataget sit ridderkors samt titlerne som kammerherre og hofjægermester.

Det skete i kølvandet på, at han blev kendt skyldig i at have påkørt en såkaldt trafikofficial sidste sommer. Dommen fik ham til at melde ud, at han ønskede at forlade Rudersdal kommune.

Sagen, der har fået kongehuset til at degradere Christian Kjær efter de mange årtiers venskab, udspillede sig sommeren 2018.

Christian Kjær trillede en lørdag morgen mod bageren i konens blå Tesla for at købe rundstykker og kanelsnegle til sig selv og familien.

På vej mod bageren passerede han skilte, der forbød kørsel i bil ved T-krydset længere fremme, fordi det for området lokale cykelløb blev afholdt denne dag.

Ved krydset nærmede Christian Kjær sig to trafikofficials, der med bemyndigelse fra politiet råbte og brugte fagter for at få ham til at bakke, inden han kørte ind på løbsruten.

I retten fandt man det bevist, at Christian Kjær ved mødet overfusede de to trafikofficials og ramte en af dem med Teslaen med lav fart.

Christian Kjær i marts blev dømt i byretten for i sin bil at have ramt en trafikofficial med lav fart i Hørsholm nær sit hjem.

Retten i Lyngby straffede den nu tidligere kammerherre med en betinget fængselsdom på 30 dage, ligesom retten fratog ham kørekortet i et år og tildelte en bøde på 10.000 kroner.

Christian Kjær erklærede sig uskyldig og anklagede samtidig den ene trafikofficial for at have slået ham, men ankede dog ikke sagen.
Source link