Det kunne meget vel være mesterskabet, der røg

De lå nummer et i Superligaen, da man 11 mod 10 i mere end en halvleg alligevel tabte til FC Midjtylland for to uger siden, og siden fulgte et farvel til Sydbank Pokalen, da man blev sendt ud af Nykøbing FC.

Godt nok endte det for en uge siden med en sejr over FC Nordsjælland – efterfulgt af en sejr i Eruopa over Lincoln Red Imps – men søndag gik det så igen galt i Superligaen, da det blot blev til 1-1 hjemme mod Viborg FF. Samtidig blev kaptajn Zeca korsbåndsskadet, og Mikkel Bischoff udtrykker over for B.T. sin bekymring over situationen i FC København.

FC København har foruden Zeca også Rasmus Falk skadet i en længere periode, men det er især kaptajnens fravær, der bekymrer Discovery-kommentator Mikkel Bischoff.

– Zeca er simpelthen så vigtig for holdet, og de har ikke nogen, der kan spille den plads, som han gør. Det kunne meget vel være mesterskabet, der røg der, siger han til B.T.

FC København er i tabellen tre point efter FC Midtjylland. Søndag smed man to dumme point, da Jens Stage blev noteret for et selvmål i dommerens tillægstid.

Jess Thorups tropper møder næste gang SønderjyskE på udebane. Det er et opgør, hvor FCK er storfavorit – også uden både Zeca og Falk.

Advertisement

Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide