Claus Hjelmbak har været Britney Spears’ ven i 20 år: ‘Jeg er fuldstændig i chok’

Britney Spears kom med mange voldsomme anklager i retsmødet. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo


»Jeg kastede faktisk op i går nat i ren skyldfølelse over, at jeg ikke har grebet ind med mine informationer og hjulpet hende.«

Sådan reagerede Hollywoodagenten Claus Hjelmbak, da han natten til torsdag dansk tid hørte Britney Spears i et retsmøde fortælle om værgemålet, som hendes far, Jamie Spears, siden 2008 har haft over hende.

Det skete med flere kraftige vendinger og påstande fra den 39-årige popstjerne.

»Det, jeg har været igennem, er demoraliserende. Jeg har aldrig sagt det offentligt – jeg troede ikke, at nogen ville tro mig. Jeg lyver ikke. Jeg ønsker bare at få mit liv tilbage. Det har varet i 13 år, og det har været nok,« sagde hun blandt andet, ligesom hun fortalte, at hun ikke må tage til lægen og få fjernet sin spiral, så hun kan blive gravid.


Britney Spears kom med mange voldsomme anklager i retsmødet. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo


Britney Spears kom med mange voldsomme anklager i retsmødet. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
Foto: Mario Anzuoni

Vis mere

Når Claus Hjelmbak reagerer så voldsomt, skyldes det en stor kærlighed til vennen Britney Spears – og chokket over et årelangt bedrag fra Jamie Spears.

»Britney og jeg mødtes for 20 år siden gennem Snoop Dogg. Så der har været et venskab, og så holdt jeg hendes fødselsdag tilbage i 2008 i Los Angeles,« siger Claus Hjelmbak til B.T.

»Jeg var en af dem, der i gamle dage ringede til hendes forældre og sagde, at det var på tide, hun fik hjælp. Jeg troede dengang, at jeg endelig havde fået hende på rette spor. Jeg har holdt kontakt med faren de sidste 12 år og stolede på ham. Stolede på, at han tog sig af Britney.«

Men de forklaringer Claus Hjelmbak gennem årene har hørt fra Jamie Spears, stemmer overhovedet ikke overens med det, han i nat hørte fra Britney Spears’ egen mund.


Britney Spears' father, Jamie Spears leaves the Los Angeles County Superior courthouse on March 10, 2008. The divorce between Spears and Kevin Federline and their battle for custody of their children has already cost the singer about a million dollars, Spear's lawyer Stacy Phillips said on March 10, 2008, and called on the presiding judge in the case to limit the allowance Spears has had to give Federline to pay his lawyers to 175, 000 dollars, warning she was not an "open checkbook."   AFP PHOTO / VALERIE MACON. VALERIE MACON / AFP


Britney Spears’ father, Jamie Spears leaves the Los Angeles County Superior courthouse on March 10, 2008. The divorce between Spears and Kevin Federline and their battle for custody of their children has already cost the singer about a million dollars, Spear’s lawyer Stacy Phillips said on March 10, 2008, and called on the presiding judge in the case to limit the allowance Spears has had to give Federline to pay his lawyers to 175, 000 dollars, warning she was not an “open checkbook.” AFP PHOTO / VALERIE MACON. VALERIE MACON / AFP
Foto: VALERIE MACON

Vis mere

Han har også allerede taget kontakt til Britney Spears advokat og fortalt, at han er klar til at vidne for hende. Det vil ikke være første gang, Claus Hjelmbak gør dette, da han også i 2012 vidnede til Britney Spears’ fordel i en sag mod Sam Lufti.

Gennem de sidste 12 år har han haft månedlige samtaler og mailkorrespondancer med Jamie Spears – en mand han indtil nu har troet på.

»Jeg er fuldstændig i chok for at sige det meget, meget mildt. Jeg er i kontakt med hendes folk og vil selvfølgelig sende alle de e-mails, jeg har mellem mig og Britneys far, for jeg føler virkelig, at jeg er blevet ført bag lyset.

Ovenpå nattens afsløringer har han sendt en mail til Jamie Spears, som B.T. har fået lov til at bringe.


Claus Hjelmbaks mail til Jamie Spears. Foto: Privatfoto


Claus Hjelmbaks mail til Jamie Spears. Foto: Privatfoto

Vis mere

Claus Hjelmbak har allerede besluttet at skære alle bånd til Jamie Spears og Britney Spears manager, Larry Rudolph.

»Jeg håber virkelig, at han (Larry Rudolph, red.) bliver udstødt i Hollywood efter det her, og at alle hans andre stjerner forlader ham.«

Gennem årene har Claus Hjelmbak flere gange forsøgt at komme i direkte kontakt med Britney Spears, men hver gang har svaret fra hendes far og team lydt, at stjernen var syg.

De lod dog Claus Hjelmbak komme til en masse af hendes koncerter og se hende på afstand, da hun spillede i Las Vegas, for at overbevise ham om, at hun havde det godt.

»Men jeg måtte ikke snakke med hende, og det kan jeg sgu da godt forstå nu, at de ikke ville have.«

Og selvom han er rystet over, hvor blind og dum han har været, er Claus Hjelmbak også stolt ovenpå nattens afsløringer.

Han er ikke i tvivl om, at det var den »rigtige« Britney, verden hørte i nat.

»Hun talte fra hjertet, jeg kender hendes talemåde, og der var ikke nogen, der havde skrevet det for hende, det var hendes egne ord.«

»Britney er en meget sød, stille pige, så at hun overhovedet har samlet kræfter til at turde gøre det her, det er så stærkt. Men hold kæft, hvor er jeg glad for, at hun endelig gør det, så hun kan få sig et liv.«

Claus Hjelmbak er for øjeblikket i Danmark i forbindelse med sit arbejde. Her har han blandt andet været sammen med sin veninde, Michael Jacksons søster, La Toya Jackson.

»At være i den her glædesrus med La Toyas besøg, og så få den her med Britney nogle dage efter, det var hårdt, det var meget hårdt.«

Når han vender tilbage til USA, er han også mere end klar til at gøre alt, hvad han kan for at hjælpe Britney Spears. Og så glæder han sig især til én ting.

»At give hende et kæmpe kram igen og bare se den glade pige, jeg kendte for mange år siden,« siger Claus Hjelmbak.Source link