Caroline Fleming vil ikke mere: ‘Jeg er ofte blevet misforstået’


Advertisement

TV-baronessen har besluttet sig for at trække sig fra offentlighedens søgelys.

I sit seneste Instagram-opslag deler Caroline Fleming den triste nyhed.

Hun beskriver, hvordan det at være eksponeret i medierne kommer med en høj pris.

»Den bryder jeg mig ikke om. Det har jeg faktisk aldrig gjort, da jeg inderst inde er et privat menneske, der på grund af omstændighederne har måttet give meget af mig selv, for at mit arbejde også kunne være personligt. En ofte svær balance,« skriver hun.

Caroline Fleming har i mange år været et stort navn herhjemme. Hun kom for alvor i mediernes søgelys, da hun i slutningen af 00erne lavede tv-programmerne ‘Baronessen flytter ind’, hvor hun tog rundt hos tilfældige danskere og hjalp dem med at få styr på børn, hjem og rengøring. Sidenhen har hun blandt andet været vært på to sæsoner af ‘Danmarks næste Topmodel’.

Hun lægger desuden vægt på, at hun ofte er blevet både misforstået og misfortolket af pressen.

»Det har været rigtig svært for mig, også på den røde løber. Det evige smil og nogle gange en dialog, som jeg aldrig har været komfortabel i. Det vil jeg ikke at udsætte mig selv for længere.«

Hun vil i stedet bruge sin tid på at skrive den ærlige version af sin egen historie, fortæller hun i opslaget.


Caroline Fleming.


Caroline Fleming.
Foto: Martin Sylvest Andersen

Vis mere

»Ikke mere gætteri, ikke flere skandaløse fortolkninger. Men min sandhed og min virkelighed. Uden filter. Jeg gør det i et ønske om, at gætteriet skal stoppes, og alle der ønsker at snakke om mig, kan gøre det ud fra sande facts. For min egen og min families skyld.«

En beslutning, hun er ovenud tilfreds med.

»Jeg er lykkelig over denne beslutning, og jeg vil nu leve som jer, forhåbentligt, i fred og ro.«, skriver hun.

Hvorvidt, hun nu kan trække sig helt tilbage fra medierne og TV-skærmen, vil tiden vise.

Tidligere i år kunne B.T. nemlig afsløre, at den tidligere baronesse havde store planer om flere nye tv-projekter.

Dengang kunne Caroline Flemings PR-agent, Elisa Lykke, bekræfte, at der var tv-programmer i støbeskeen, som formentligt ville blive vist i 2022.

»Hun glæder sig til nye projekter, som vi endnu ikke kan udtale os om,« skrev hun i en sms til B.T.

Om programmerne bliver en realitet, og danskerne igen kan glæde sig til at se det – måske – sidste til baronessen på skærmen, er ikke til at vide.

B.T. har, uden held, forsøgt at få en kommentar fra Elisa Lykke.Source link

Advertisement