Brøndby sælger Jesper Lindstrøm til Frankfurt

Brøndby sælger Jesper Lindstrøm til Frankfurt


Brøndby har nu solgt Jesper Lindstrøm til Frankfurt. Det melder klubben i en fondsbørsmeddelelse søndag formiddag

Brøndby har solgt Jesper Lindstrøm til Frankfurt med øjeblikkelig virkning.

– Jeg vil starte med at sige tak. Tak for alle de år, jeg har haft i Brøndby IF, og alle de mange mennesker, der har hjulpet mig og været der for mig. Jeg er meget taknemmelig for hele min tid i klubben, og jeg er både stolt og glad for alle de minder, jeg har fået sammen med en masse gode mennesker i Brøndby IF. Dem vil jeg aldrig glemme, siger Lindstrøm til klubbens hjemmeside.

– Jeg kommer heller aldrig til at glemme sidste sæson. Selvom mine minder med Brøndby IF går meget længere tilbage end min debut på Superliga-holdet, var det en kæmpestor drøm at hæve trofæet på Brøndby Stadion og fejre guldet sammen med fansene. Det var helt vildt, og der går lang tid, før jeg kan tænke på det uden at få kuldegysninger.

Tidligere har både Bild og BT peget på, at salgsbeløbet skulle være syv millioner euro svarende til 52,5 millioner kroner.

Brøndby har meldt ud, at de opjusterer forventninger til årets resultat med 30 millioner, så man nu forventer et plus mellem 65 og 95 millioner.

Lindstrøm fortsætter dermed i samme klub, som den tidligere Brøndby-keeper Frederik Rønnow, der er tilbage fra lejeaftale i Schalke.

Tidligere denne sommer har Brøndby også mistet målmand Marvin Schwäbe til FC Köln og Anthony Jung til Werder Bremen. De skiftede dog begge på en fri transfer, og også Hjörtur Hermannsson er ude af kontrakt og på vej til HSV.Source link