Børn fandt poser med kokain i børnehave


Advertisement

Fodbolde, en cykel, skovle og spande vil du typisk finde på en legeplads i en børnehave. Hvad, man ikke lige regner med at finde, er derimod euforiserende stoffer.

Men det var lige præcis, hvad der skete tirsdag. Her fandt flere børn i børnehaven Isbjørnen i Valby tre poser kokain på legepladsen.

Det bekræfter Københavns Kommune overfor B.T.

»Det er rigtigt, at nogle af børnene i en af vores børnehaver i går fandt tre poser med hvidt pulver, der siden har vist sig at være kokain. Vi er både chokerede og kede af, at nogen kan finde på at bruge børnehavens legeplads til at skjule stoffer,« skriver Kate Obeid, områdechef i Børne- og Ungdomsforvaltningen for Valby, i et svar til B.T.

Efter fundet er politiet blevet kontaktet, og de har undersøgt hele legepladsen, men har ikke fundet flere poser med kokain.

»Vi har overleveret sagen til politiet, der har været hele legepladsen grundigt igennem med en politihund, ligesom vi selv har gennemgået børnehaven, både indenfor og udenfor, uden af finde yderligere. Personalet og de gårdmænd, der passer på området, vil være ekstra opmærksomme fremover, og vi vil lægge en plan med lokalpolitiet for at skærpe opmærksomheden på børnehaven,« skriver områdechefen.

B.T. har kontaktet daginstitutionen, men de ønsker ikke at udtale sig i sagen. B.T. afventer ligeledes Københavns Politis informationer om sagen.

Opdateres…Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide