Bill Cosby forsvarer R. Kelly efter dom


Advertisement

Mandag blev musikeren R. Kelly, dømt for i årevis at have stået i spidsen for en række personer, der gennemførte menneskehandel med seksuelt motiv.

Det har den skandaleombruste komiker, Bill Cosby og hans advokat, Andrew Wyatt, ikke meget til overs for.

Bill Cosby, der for nylig har spenderet lige knap tre år bag tremmer, på baggrund af et seksuelt overgreb, hvor han bedøvede og misbrugte en kvinde i 2004, mener, at R. Kelly blev »kørt over« i retssagen, skriver New York Post.

Desuden fortæller Andrew Wyatt, at Cosby anså sangeren for at være »på røven« og at han ikke »havde en chance« i den månedlange retssag.
R. Kelly er kendt skyldig i i alle anklager mod ham i en sag om menneskehandel.
Foto: FREDERIC J. BROWN

Vis mere

»Jeg kender ikke andre steder end i USA, hvor en dokumentarfilm kan udmunde i kriminelle anklager mod nogen. Ingen kæmpede hårdt for ham,« siger Andrew Wyatt til New York Post og henviser til dokumentaren fra 2019, ‘Surviving R. Kelly’, hvor mange af beskyldningerne mod sangeren blev fremført.

Det er endnu uvist, hvilken straf, R. Kelly får, men han kan formentligt se frem til alt mellem ti år og livstid bag tremmer.

Det bliver afgjort 4. maj næste år.

R. Kelly, hvis borgerlige navn er Robert Sylvester Kelly er desuden også tiltalt for både børneporno og obstruktion. Sager, der fortsat mangler afgørelse.Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide