Hjem +18 Bedste kondomer til kvinder

Bedste kondomer til kvinder

af Extra Avisen
Bedste kondomer til kvinder

Et kondom er en af ​​de vigtigste ting at have med i dit sikker sex værktøjskasse, men når det kommer til at søge fornøjelse sammen med sikkerhed, er de fleste kondomer ikke i stand til at levere det. Derfor kan det være en fantastisk måde at øge beskyttelsen på at inkludere nogle af de bedste kondomer til kvinder i dit sikkerhedssæt. Her vil vi dykke dybere ned i sikre kondomer til kvinder, der kan skabe en forandring i dit sexliv.

I denne artikel er der fokus på alle vulva-ejere. Men af ​​hensyn til forenkling og klarhed har vi brugt referencen som kvinder.

Hvad er de bedste kondomer til kvinder?

At have ubeskyttet sex er at have sex med alle tidligere partnere og det skal du bestemt ikke risiko dig selv med din partner, der tager sit kondom af for hans fornøjelses skyld og ender med at have en STI eller endnu værre, være HIV-positiv.

Men at gøre så meget for sikker sex og gå på kompromis med fornøjelsesdelen er ikke svaret, så det er på tide at kende det kondom, der er bedst for dig. Svaret er kondomerne, der er designet til at øge glæden for begge parter. Sammen med fokus på kvinders glæde og sikkerhed under samleje.

De bedste kondomer til kvinder er dem, der er konstrueret til at give begge dele, beskyttelse med glæde. Derfor kan det være nyttigt på forskellige måder at inkludere kondomer til kvinder. Lad os tage et kig på nogle af de bedste kvindekondomer, som du kan overveje, mens du køber sikre værktøjer næste gang.

De bedste muligheder for kvinder

Her er en liste over de bedste typer kondomer, der er tilgængelige for at hjælpe kvinder. Disse kondomer er ikke kun gode til øget penetrerende fornøjelse, men er også gode til klitorisstimulering, mens de har penetrerende sex.

Bedste kondomer til kvinder

Ribbede eller prikkede kondomer

Disse sikre kondomer har en struktureret overflade, der består af små hævede kanter eller cirkulære ribber, der løber rundt om kondomets omkreds, hvilket giver dig en gnidende effekt under sex. De fleste kvinder får orgasme gennem klitoris stimulation og ikke kun fra vaginal penetration, så hver prik på kondomet tilføjer bare friktion mod klitoris under penetrering.

Under disse har nogle kvinders kondomer deres prikker til stede lige på de rigtige steder, der deler kondomet i to sektioner, den øverste og den nederste. Og for den øgede fornemmelse og gensidige klimaks er der kondomer til kvinder med hundredvis af hævede prikker på ydersiden til kvinders fornøjelse og på indersiden for mandens fornøjelse, hvilket forsinker mandens orgasme og fremskynder tingene for hende.

Når du køber kondomer, kan du vælge dem, der kommer med to forskellige muligheder. De kommer uden eller med påført på forhånd smøremiddel.

Det tilrådes dog at bruge et glidecreme for at øge fornemmelsen og effektiviteten af ​​kondomet.

Franske Ticklers

Fransk tickler kondom til kvinders fornøjelse, og er en af ​​de bedste kondomer til kvinder_bedre sex_tickle.life

Franskmændene har i århundreder været synonyme med kødets fornøjelser, og det samme er deres kondomer. Franske Ticklers er kondomer designet til at kilde de indre vægge af skeden og har fremspring/buler på deres overflade for at øge den seksuelle nydelse for hende. Det er et af de bedste kondomer til kvinder, som du kan overveje at få.

Disse fremspring kan være hårlignende tråde, der kommer ud af overfladen af ​​kondomet eller knopper, som dækker det ydre lag af kondomet. Gennem dette har dette kvindekondom effektiviteten til at øge fornøjelsen.

Udover disse er der endda tilføjede tickler rings extensions, der kan bæres på en fransk Tickler, bare så han rammer dine rigtige steder.

Prikkende kondomer

prikkende kondom som kvinder kondomer_kilde.liv

Disse kommer på forhånd med en speciel prikkende glidecreme, som giver begge partnere en forstærket prikkende fornemmelse under sex.

Du kan endda lave et prikkende kondom ud af et normalt kondom ved at bruge et glidecreme, der fungerer godt for dig. Sørg dog for, at du bruger en glidecreme, der er kompatibel med det kondom, du bruger.

Varmende kondomer

Varmende kondom for mere fornemmelse, og er et af de bedste kondomer til kvinder

Varmende kondomer kommer på forhånd med et varmende glidecreme, som varmer op under samleje. Det varme smøremiddel, når det opvarmes, glæder begge partnere ved at give en varm fornemmelse under samleje, men disse kondomer er specielt designet til at øge kvinders følelse. Disse kondomer er lavet af latex og er forholdsvis tyndere end normale kondomer. Det gør dette kondom til endnu et sikkert kondom, som du kan prøve med din partner.

Og hvis du ikke har et varmende kondom med, så kan du endda gøre et normalt kondom til et varmende kondom ved blot at gnide noget varmende glidecreme på et kondom.

Interne kondomer

  kvindekondom som et af de bedste kondomer til kvinder

An indre kondom (også kendt som et kvindekondom) bæres inde i en kvindes vagina, og det kan øge glæden ved samleje for begge partnere, og de fleste mænd foretrækker endda et indre kondom frem for iført en. Nogle af dem er lavet af et varmeoverførende materiale, der føles endnu mere naturligt end et latexkondom.

Vælg efter dit behov fra denne liste over bedste kondomer til kvinder.


Almindelige spørgsmål om kondomer

Hvorfor bruges kondomer?
For at beskytte dig og din partner mod kønssygdomme og kønssygdomme og mod uønskede graviditeter. Det er en af ​​de bedste beskyttelsesforanstaltninger til at forhindre kønssygdomme og kønssygdomme. Sammen med det er deres effektivitet, når det kommer til at forhindre uønskede graviditeter sammenlignet med andre forebyggende foranstaltninger, højere.

Har kondomer bivirkninger?
Kondomer er sikre at bruge, men for nogle mennesker med latexallergi kan det udløse en latexallergi. Latex er det gummilignende stof kondomer er lavet af. Du kan prøve hudvenlige og parabenfrie, naturlige latexkondomer for at mindske chancerne for at få bivirkninger.

Min partner hader at bruge kondom
Din partner har muligvis det forkerte kondom eller den forkerte størrelse kondom på.

Hvilke kondomer er gode til fornøjelsen?
Brug dem, der giver glæde for begge partnere, mens du holder kønssygdomme væk. Prikkede kondomer kan være nyttige til at øge fornøjelsen.

Jeg er allergisk over for latex, hvilke kondomer skal jeg bruge?
Prøv polyurethan- eller lammeskindskondomer, som også er en god varmeleder, men som ikke er gode muligheder for at holde kønssygdomme væk.

Dræber kondomer følelsen hos mænd?
De fleste mænd klager over dette og finder det en grund til ikke at bruge kondom, men han kan prøve ultratynde kondomer, som føles som om du ikke har taget noget på.

Er tynde kondomer sikre?
Det afhænger af den kvalitet, de er lavet af, mærke og flere andre faktorer. Men i en nøddeskal er disse kondomer lige så sikre som alle andre kondomer, du kan købe.

Er kondomer med smag sikre til penetrerende sex?

Det afhænger af, hvilken type kondom du bruger.

Flere Artikler