Anders Matthesen afviser ikke en ‘Ternet Ninja 3’: ‘Jeg ville lyve, hvis jeg stod og sagde, at jeg ikke havde nogle ideer til, hvordan det kunne slutte af’


Der findes en ‘Ringenes Herre’-trilogi, der findes en ‘Godfather’-trilogi, og måske kommer der også en ‘Ternet Ninja’-trilogi.

Anders Matthesen har i hvert fald allerede gjort sig tanker om en mulig tredje film om den populære ternede ninja. Det fortalte han til gallapremieren på ‘Ternet Ninja 2’.

»Om der kommer en treer, det vil tiden vise. Det er sådan, at det skal være så godt, at det kan fortælle sig selv. Jeg kunne ikke finde på at lave en toer eller treer, kun fordi der er tur i den. Det skal være, fordi der er en historie i det, og ungerne kigger på det og spørger ‘hvad sker der så mere?’«.

»Men jeg ville lyve, hvis jeg stod og sagde, at jeg ikke havde nogle ideer til, hvordan det kunne slutte af,« sagde Anders Matthesen.


Anders Matthesen og en masse små ninjaer. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)


Anders Matthesen og en masse små ninjaer. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)
Foto: Philip Davali

Vis mere

Det vil dog, med komikerens egne ord, være en stramning at sige, han decideret arbejder på en tredje film – hvis den overhovedet kommer.

»Det kan også være, jeg vågner i morgen og tænker, at jeg skal lære at stå på paddleboard, og så bliver alt andet glemt. Jeg kender mig selv, og det er altid en mulighed,« lød det fra komikeren.

‘Ternet Ninja’ blev en kæmpe succes med næsten en million solgte biografbilletter. Dette kunne lægge et vist forventningspres nedover efterfølgeren, men det tager komikeren ganske afslappet.

Han hæfter sig i stedet ved, at den første film har vakt stor glæde ved mange børn. Til premieren var der således også 25 børn, der kom udklædte i ternede ninjakostumer, med på den røde løber.

»Det vigtigste er, at den første film gik sådan, at alle ungerne kommer og ser sådan der ud nu, og mange har bamsen. Det er blevet en ting, der eksisterer i deres virkelighed. Det er blevet en fælles ting, vi deler, og det er magisk. Det er ikke noget, jeg har prøvet på samme måde før.«Source link

Advertisement