Amalie Szigethy efter dramatisk brud: ‘Når Josephine er lagt i seng, Hannah sover, og jeg kan være mig, så græder jeg’


Advertisement

»Det er hårdt! Fy for den lede, det er hårdt,« fortæller Amalie Szigethy, der igen er alenemor til to efter det dramatiske brud med Mikkel Skelskov.

Men selvom det formentlig også er fysisk hårdt at skulle løbe rundt efter femårige Josephine, mens også Hannah på ti måneder skal passes, så er det mere de følelsesmæssige konsekvenser, den 30-årige realitystjerne tumler med.

Hannah er ‘nem og glad’. Og selvom Josephine også ‘klarer det godt’, så er Amalie Szigethy bekymret for sin ældste datter.

Det fortæller hun i torsdagens sæsonpremiere på ‘Forsidefruer’.


Pressemøde for ny realityserie på TV3. I 'Forsidefruer' følger vi fem kendte kvinder deres hverdag. Her Amalie Szigethy, realitystjerne.


Pressemøde for ny realityserie på TV3. I ‘Forsidefruer’ følger vi fem kendte kvinder deres hverdag. Her Amalie Szigethy, realitystjerne.
Foto: Ida Marie Odgaard

Vis mere

»Det er så forfærdeligt, og når Josephine er lagt i seng, Hannah sover, og jeg kan være mig, så græder jeg nogen gange. Der bliver jeg nødt til at græde,« siger hun.

»Fordi det er så hårdt at se Josephine klare det så godt og være så stærk og finde sig i så meget, som hun slet ikke burde, fordi der burde være en anden forælder,« siger Amalie Szigethy, der begrunder sin dårlige selvtillid med, at det er hende selv, der har taget valget om at være alenemor.

»Når det så er sagt – jeg gider ikke engang at have nogen mand i mit liv,« slutter hun.

Allerede da Amalie Szigethy ventede Josephine i 2016, afslørede hun, at hun agtede at opfostre datteren alene, og at hun aldrig havde været kæreste med faderen, vennen Mikkel Skelskov.

»Jeg vil gerne have flere børn – men ikke på denne måde. Det bliver først, når jeg har fundet manden i mit liv,« fortalte hun i den forbindelse.

Forældreparret har dog bevaret kontakten, og i oktober sidste år afslørede Amalie Szigethy, at han måske alligevel godt kunne være ‘manden i hendes liv’. Her kunne hun nemlig afsløre, at hun var i et forhold med Mikkel Skelskov, og at hun ventede deres andet barn.

»Det er roligt, det er stille, og han er meget omvendt i forhold til mig. Og det, kan jeg mærke er dejligt, fordi det blusser mig ned,« fortalte Amalie Szigethy.

Men tidligere på ugen kom det så frem, at parret har haft et dramatisk brud, og at Amalie Szigethy anklager ekskæresten for at udøve psykisk vold på hende.


Amalie Szigethy med veninden Janni Ree og datteren Hannah.


Amalie Szigethy med veninden Janni Ree og datteren Hannah.
Foto: TV3

Vis mere

»Det er så vanskeligt for mig at forstå, hvad der er sket for mig det seneste år med den mand, jeg troede elskede mig. At bevise, overbevise og forklare om den psykiske vold, jeg har været igennem. Den viser sig ikke som blå mærker, men føles som et indre pres og en nervøsitet, som nedbryder personligheden og selvstændigheden på mig som menneske,« skrev hun på Instagram.

Over for B.T. afviste Mikkel Skelskov dog anklagerne.

»Jeg synes, det er at tage pis på folk, der i virkeligheden lever i sådan et forhold. For at få 15 minutters berømmelse. For der er jo nogle, der lever i sådan et forhold,« sagde han.

»Det er jo ikke første gang, hun anklager mig for alle mulige alvorlige ting. På den anden side synes jeg jo også, at man har et ansvar som forælder, så man ikke hænger sit beskidte vasketøj ud, hver gang man har problemer. Jeg bliver skuffet over, hvad hun kan finde på at sige.«

Hør Amalie Szigethys tanker om at være alenemor til to i klippet over artiklen. ‘Forsidefruer’ sendes torsdage på TV3.Source link

Advertisement