Afviste skandalepalæ: ‘Meget bygget ulovligt’

Afviste skandalepalæ: 'Meget bygget ulovligt'


Milliardærarvingen Emilie Martinsen-Kønigsfeldt har afvist skandalepalæ på grund af ulovligt byggeri, skriver hun til Ekstra Bladet. Men hun er stadig interesseret

Kender du noget til sagen? Kontakt journalisterne direkte ved at klikke hende.

Emilie Martinsen-Kønigsfeldt sætter for første gang ord på sin interesse for den skandaleombruste Strandridergården i Vedbæk.

Og samtidig fortæller hun, hvorfor hun købet aldrig blev til noget. I stedet endte hun med i stedet med at købe årets hidtil dyreste villa.

Pris 200 millioner
Strandridergården er ejet af familien Thomsen, der har renoveret ejendommen for cirka 100 millioner kroner. Familiens talsmand Christian Evers Thomsen har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at ejendommen har fået et prisskilt på 200 millioner kroner.

Men en del af byggeriet er konstateret ulovligt, og det har givet ejerne problemer med Arbejdstilsynet, naboer, kommunen og politiet.

Og netop derfor endte Emilie Martinsen-Kønigsfeldt med at trække sig, lader hun Ekstra Bladets læsere forstå i en mail.

Ulovlig byggeri
‘Christian har lavet Strandridergården helt fantastisk, og jeg ville gerne have købt det, men han har en lejekontrakt med lejer, som er næsten uopsigelig, så det er ikke muligt at komme af med ham i nærmeste fremtid, ser det ud til desværre,’ skriver hun og fortsætter:

‘Derudover er meget bygget ulovligt, og før det bliver udbedret, er det ikke noget, jeg vil være en del af.’

Hvem ved
Hun er enebarn af modekongen Niels Martinsen, som er blevet hovedrig på selskabet IC Group. Blandt andet står han bag tøjmærket Tiger of Sweden.

Sammen ejer far og datter selskabet Friheden Invest, og de har ifølge en opgørelse i Berlingske en samlet formue på over 2 milliarder kroner.

Artiklen fortsætter…

Emilie Martinsen-Kønigsfeldt.  Stock Foto: Finn Frandsen

Emilie Martinsen-Kønigsfeldt. Stock Foto: Finn Frandsen

I 2014 købte familien Evers Thomsen Strandridergården for 27,5 millioner kroner.

Siden er boligen lejet ud til Ole Abildgaard – kendt som Ole Mangepenge – der ligeledes har ligget i krig med familien. Dels har vandet givet ham maveproblemer, dels mener han, at huslejen, der årlig ligger på 5,4 millioner kroner, er for høj.

Christian Evers Thomsen, der er søn af Kjeld Thomsen, har flere gange slået fast, at familien mener at have loven på sin side.

Hvem ved
I december bekræftede Christian Evers Thomsen interessen:

– Emilie Martinsen har været ude og kigge på huset. Men indtil videre har hun ikke ville betale den rette pris, sagde han.

– Og 200 millioner kroner er prisen?

– Det var den pris, jeg gav dem sidste gang. Men jeg har også sagt, at prisen kan stige.

Men selvom Emilie Martinsen-Kønigsfeldt nu har købt en anden ejendom for 56 millioner kroner, er hun ikke afvisende over for Strandridergården. Eller som hun skriver:

‘Timingen var desværre ikke rigtig for os, måske bliver den det på et senere tidspunkt, hvem ved…,’ skriver hun og sætter desuden ord på de problemer, der er med huset.Source link