53-årig kendt skyldig i manddrab – 46-årig frifundet


Advertisement

Der er netop afsagt kendelse i den omtalte og uhyggelige sag om drabet på Eddie Karl Johan Christensen.

De tre retsdommere og otte nævninge trådte ind i retslokale A ved Retten i Hjørring klokken 14.30, hvor de kort efter læste skyldskendelsen højt.

Den ene tiltalte, en 53-årige, er kendt skyldig for manddrab og usømmelig omgang med lig. Den medtiltalte, en 46-årige, er blevet frifundet for manddrab, men kendt skyldig i usømmelig omgang med lig.

Skyldskendelsen skulle egentlig have fundet sted fredag, men blev rykket til mandag grundet sagens mange vidner og tilhørende forklaringer.

Forsvarer til den 53-årige, Karina Skou, har på vegne af sin klient anket dommen på stedet. Det gjorde hun på stedet.

Eddie blev dræbt 9. maj sidste på en adresse i Frederikshavn.

Eddie blev skudt og efterfølgende lagt på et brændende bålsted, hvor han lå natten over.

Om Eddie døde som følge af skuddene eller branden, har man ikke kunnet fastgøre med sikkerhed. Blandt andet på grund af den varmemasse, som Eddies lig blev udsat for.

Efter sin død blev Eddie forsøgt bortskaffet i to olietønder. I eftersøgningen fandt politiet resterne af Eddie – i mere end 1000 stykker – i olietønderne, der stod gemt i et mørklagt rum ved havnen i Frederikshavn.

Efterfølgende blev den 53- og 46-årige anholdt og sigtede i sagen. Den 46-åriges hustru, som også har vidnet i retten, blev også sigtet, men gik fri da bevisbyrden mod hende ikke var tilstrækkelig.

Men den 46- og 53-årige forblev bag tremmer og siden tiltalt for manddrab samt usømmelig omgang med lig.

Og nu tiltalerne blevet til domme. Strafudmålingen er endnu ikke fastsat. Denne del bliver afsagt tirsdag klokken 09 ved Retten i Hjørring.

Begge har hele vejen igennem nægtet sig skyldige i drab. Samtidig har de to mænd peget på hinanden til at være manden bag de grusomme handlinger.

Opdateres…Source link

- Advertisement -

Måske du kan lide