Hjem +18 17 unikke måder at kysse på ifølge Kamasutra

17 unikke måder at kysse på ifølge Kamasutra

af Extra Avisen
17 unikke måder at kysse på ifølge Kamasutra

Kamasutra¹ er mere end en bog, der dykker ned i forskellige sexpositioner. Der er mere til denne gamle tekst for at genoplive din kærlighed, lidenskab og intime øjeblikke. Her vil vi undersøge 17 unikke måder at kysse på i henhold til Kamasutra. Det er til stede i Bog II i dette skriftsted, og vi vil se nærmere på detaljerne som nævnt i kapitlet med titlen “Kysset.”

Det nominelle kys

Det nominelle kys er en af ​​de første måder at kysse på ifølge Kamasutra. Her ville personen (fremstillet som en pige i Kamasutra) røre ved deres elskers mund med deres mund. Her vil kysseren ikke gøre noget fra deres side. Det svarer til at kysse med to fingre.

Det bankende kys

I denne type kys ville kysseren (her, en pige ifølge Kamasutra) vise interesse for at røre ved deres partners læber. Til det formål vil kysseren bevæge deres underlæbe. Men kysseren vil være tøvende med at flytte deres overlæbe.

Her vil der ikke være nogen former for blufærdighed til stede. Således er det dunkende kys en anden type kys, der er nævnt i Kamasutra som du kan prøve sammen med din partner.

Det rørende kys

Det rørende kys involverer kysseren (her, en pige som pr Kamasutra) rører ved deres underlæbe med deres tunge med lukkede øjne. Derefter vil kysseren lægge deres hænder på deres elsker.

Når du har et intimt øjeblik, er dette et type kys at prøve med din partner.

Det lige kys

Dette er en type kys, hvor begge partnere vil bringe deres læber i direkte kontakt. Det er et ligetil kys, som du og din partner nemt kan prøve.

Det bøjede kys

I denne type kys har de to partnere deres hoveder tæt på hinanden. De vil kysse hinanden, mens de bøjer sig. Det er også et mund-til-mund-kys.

Under dette kys skal personen holde sin partners hage. I denne form for kys skal fokus være på den sødme og hengivenhed, der er forbundet med det, da følelser er afgørende her. Det er en type kys, der er velegnet, før du træder ind i de intense stadier af elskov.

Det bøjede kys fra Kamasutra kan fungere som en måde at sætte scenen på, før du træder ind i det intime øjeblik med din partner.

Det vendte kys

Her vil en af ​​partnerne holde hovedet og hagen på den anden person, mens de kysser. Denne type kys er kendt som et vendt kys.

Det er en form for kys, som du kan prøve med din partner som en måde at vise dyb hengivenhed på. Det er også en metode, hvorigennem du kan skildre ømhed og kærlighed.

Men det er ikke egnet til at udtrykke stor lidenskab i intime øjeblikke. Du og din partner kan dog inkludere det vendte kys, mens I er på vej mod et højere niveau af lidenskab.

17 unikke måder at kysse på ifølge Kamasutra
Foto af Tallie RobinsonUnsplash

Klagende kys

Det er et intenst kys, hvor en partner tager deres elskers læber mellem deres læber.

Ifølge Kamasutra vil kvinder modtage denne form for kys fra en mand, der ikke har overskæg. Det er dog muligvis ikke anvendeligt i det aktuelle scenarie.

Det pressede kys

I denne type kys vil en af ​​partnerne presse deres læber til den anden med stor kraft. Det er en fantastisk måde at præsentere hengivenhed og respekt for deres partner.

Her vil kysseren forsigtigt holde partnerens underlæbe. Derefter vil kysseren trykke det fast. I et presset kys kan begge partnere tage det til et andet niveau ved at involvere tungen.

Stærkt presset kys

Det er en udvidet version af det pressede kys, hvor personen vil holde underlæben mellem deres to fingre. Her ville kysseren begynde med at røre ved læberne med tungen og derefter bevæge sig fremad ved at trykke på den med kraft.

Tungens kamp

Det er en slags kys, hvor en af ​​partnerne vil røre den anden persons tænder, tunge eller gane med deres tunge og læber.

Det er et lidenskabeligt kys, der spiller en central rolle i intime øjeblikke og forspil. Du kan inkludere denne type kys, når du har et intenst seksuelt møde med din partner. Tungekamp kan også være en måde, der kan bane vejen for skabelsen af ​​disse intime øjeblikke.

Kys det Kindles Love

Her vil kysseren (som ifølge Kamasutra, en kvinde) se på deres partner, mens han sover og kysse personen for at vise lyst. Kysset, der tænder kærligheden, kan bringe hengivenhed og forbindelse mellem partnerne.

Kys der vender sig væk

Her ville personen kysse sin kæreste som en måde at afvige sin partners sind på. Det kan være, når partneren er ked af det, vred, skændes eller involveret i et andet job. Det er et kys, som du kan prøve med din partner i enhver af disse situationer. Men her skal du fokusere på dynamikken i din forhold såvel.

Kys der vågner

Her vil elskeren kysse deres partner efter at være kommet hjem om natten. Ved denne type kys vil partneren sove, og det er et kys, der er beregnet til at vise lyst.

Nogle gange foregav partneren (en kvinde ifølge Kamasutra) som om hun sov for at forstå deres partners hensigt.

Ifølge Kamasutra, gør den person, der sover, respekt fra deres partner.

Kys, der viser hensigter

Det er en type kys, der ligner et overført kys, som vi vil diskutere om et par sekunder. Her vil personen kysse den anden persons refleksion. Det vil være synligt i spejlet, vandet, væggen eller et hvilket som helst andet sted. Det er endnu en sød gestus for at vise kærlighed og hengivenhed.

Overført Kys

Her er partneren, som kysseren har tænkt sig at kysse, fraværende eller på afstand fra kysseren. Her ville personen kysse noget andet, der symboliserer partneren. Det kan være et barn, der sidder på skødet, et billede eller en figur. Det overførte kys bliver dog effektivt, når begge partnere er til stede tæt på hinanden.

Demonstrativt kys

Det er en anden unik måde at kysse på i henhold til Kamasutra. Her vil kysseren (i henhold til Kamasutra, en mand) komme tættere på den person, de har til hensigt at kysse (i Kamasutra, det er en kvinde). I henhold til arbejdet ville dette kys forekomme om natten i et teater eller en forsamling.

Her vil personen starte med at kysse på fingrene, hvis partneren står. Hvis den tilsigtede person sidder, vil kysseren kysse på tåen.

Desuden kan det ske andre steder, især når en person vasker deres elskers krop. Her kan personen lægge sig på partnerens lår og kysse der. Det er en måde, hvorigennem både partnerne og tænde ilden i forholdet.

Referencer

¹https://indianculture.gov.in/flipbook/32544

Forsidebillede fra Unsplash

Flere Artikler